Cadde Üç Kız Kardeş'te Türkan için büyük yüzleşme! 'Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok'

Üç Kız Kardeş'te Türkan için büyük yüzleşme! 'Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok'

26.10.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin çok sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 25 Ekim Salı akşamı 23’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan diziye; tatile giden Türkan ile Somer’in yüzleşmesi ve Mine’nin Somer'e attığı mesajları gören Türkan'ın onu da otele çağırması damga vurdu. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin son bölümünde yaşananlar…

Üç Kız Kardeşte Türkan için büyük yüzleşme Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok

Bahar GENCER/ Milliyet.com.tr
Başrollerini Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever ve İclal Aydın’ın paylaştığı ve Türkan, Derya, Dönüş adlı üç kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı ‘Üç Kız Kardeş’, heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 25 Ekim akşamı 23’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıkan ‘Üç Kız Kardeş’in yeni bölümde; Somer ile yüzleşen Türkan’ın gördüğü mesajlar sonrası Mine’yi de yanlarına çağırması gündem oldu.

Haberin Devamı

'Üç Kız Kardeş’in son bölümünde; annesi ve Somer arasında kalan Türkan, elindeki valizle birlikte onunla yüzleşmek için kocasının yanına gitti. Nesrin’in gelişinden şüphelenen Rüçhan ise Ayla’ya bir şey bilip bilmediğini sorarken; dünürüyle konuşmak için şoförünü Kalender Ailesi'nin evine yolladı.

Üç Kız Kardeşte Türkan için büyük yüzleşme Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok

Nesrin’i, Türkan konusunda uyaran Rüçhan; dünürünü Dönüş ve Derya üzerinden tehdit etti. Ona pabuç bırakmayan Nesrin ise korkmadığını belirterek eve gitti. Soluğu Fatih’in yanında alan Rüçhan Korman, onu ağlarken görünce Almanya’daki hasta kızını öğrendi.

RÜÇHAN, FATİH'İN KIZININ DÖNÜŞ OLDUĞUNU ANLADI

Eve gidince torununa bakan Rüçhan, Ayla’ya mama verdiği için kızarken, Dönüş’ün mama ile büyüdüğünü öğrendi. Bu bilgiyle Fatih’in kızının Dönüş olduğunu anlayan Korman, Derya’yı kızı sanan Fatih Kalender’e de durumu anlattı.

Üç Kız Kardeşte Türkan için büyük yüzleşme Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok

Haberin Devamı

TÜRKAN, SOMER'E HADDİNİ BİLDİRDİ

Bu sırada Türkan ve Somer’in balayında olduğunu duyan Mine, öfkeden deliye dönerken; Somer’in nereye gittiğini öğrenmek için onu aradı. Arabadayken Mine’nin telefonunu açan Türkan, Somer’in araba kullandığını ve daha sonra da müsait olmayacağını söyleyip kapattı. Otele gittiklerinde Somer ile yüzleşmek için cesaretini toplayan Türkan, onunla konuşmaya karar verse de başarılı olamadı. Bahçeye çıkıp neler yapacağını düşünürken Somer gelince, eşiyle odaya döndü.

Ondan nefret ettiğini vurgulayarak eline geçen her şeyi Somer’e fırlatan Türkan, neden böyle yaptığını söylemezken; Somer de ona amacını sordu. Ardından odayı terk eden Somer, havuz başına indi. Yanına gelen Selçuk’a; Türkan’ın gerçekleri öğrendiği ihtimalinden korktuğunu söyleyen Korman, gece odaya dönüp yattı. 

SOMER, MİNE İLE SÖZLEŞTİ

Sabah yine araları bozuk olan ikiliden Türkan’ın tansiyonu düşünce bütün gün uyudu. Karısı uyurken, Mine’nin telefonunu açan Somer; gece onunla buluşmak için sözleşti. Akşam uyanınca acıkan Türkan, eşiyle birlikte yemeğe indi.

Üç Kız Kardeşte Türkan için büyük yüzleşme Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok

"SEN SAHTEKÂR, YALANCI BİR ADAMSIN"

Yemekte Somer’e Mine ile ilgili sorular soran Türkan, eşi sinirlenince; “Bana evlendiğimiz gece 'asla senin kocan olmayacağım' diye yemin etmiştin. Çünkü aklın da kalbin de Mine’deydi. Sarhoşken sorduğun soruyu hatırlıyor musun? ‘Türkan ben nasıl baba olacağım?’ diye sordun bana. Meğer o sırada Mine hamileymiş. Ben de aptal gibi Somer benden çocuk istiyor diye düşünmüştüm. Ben, sen saçma sapan adamlarla kavga etme, başın belaya girmesin diye annenle yaşamayı kabul ederken; sen Mine için kahramanlıklara soyunmuşsun” dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Yazıklar olsun sana. Bir de utanmadan o kadını benim olduğum eve getirdin. Alışverişlere gittin, bebeğini pışpışladın. Evladın tabi ki ilgileneceksin. İyi haberi vereyim sana, fena bir baba olmadın. Ama sen sahtekâr, yalancı bir adamsın” diyerek masadan kalktı.

SOMER, TÜRKAN'A YALVARDI

Türkan’ın peşinden giden Somer, onu durdurmaya çalışırken; eşyalarını toplamaması için yalvardı. Gitmek isteyen Türkan’a açıklama yapmak isteyen Somer Korman, kapıyı kilitledi. “Tamam bak Mine ile senden önce bir ilişkim vardı, ilk başta devam etti ama ben sonra sana aşık oldum” diyen Somer, “Tek yanlışım Mine ile seni aynı eve sokmak oldu, onun dışında ben sana rüyamda bile ihanet etmedim” dedi.

Üç Kız Kardeşte Türkan için büyük yüzleşme Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok

Eşine kapıyı açıp açmayacağını soran Türkan, “Bu kapıyı açsan da açmasan da ben gittim Somer. Sen üzerime 40 kilit vursan da senin hayatından çıktım” ifadelerini kullandı. Birlikte kapının kenarında konuşmadan oturan Somer ve Türkan’dan Somer; her şeyi sadece kızı için yaptığını, kendisi için tek önemli şeyin Türkan olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

MUSTAFA'DAN ÖZER'E UYARI

Bu sırada Mustafa’yı annesi Sevilay’ın kaldığı eve götüren Özer, onlarla birlikte yemek yedi. Küçükken çektiği sıkıntıları babasına anlatan Mustafa, bu saatten sonra mutluluğu kaldıramayacağını söyledi. Annesinden uzak durması için babasını uyaran Mustafa, ondan istediği sözü aldı.

Üç Kız Kardeşte Türkan için büyük yüzleşme Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok

NESRİN, MİNE'YE SAHİP ÇIKTI

Kiraz’ı da alarak evden kaçan Mine, bütün gece kulüpte eğlendi. Somer’e haber vermek istemeyen Rüçhan ise durumu hem Özer’e hem Selçuk’a anlattı. Herkes her yerde Mine’yi ararken; bebeğiyle hastaneye giden Mine, Nesrin’le karşılaştı. Ona yardım eden ve kendi evine götüren Nesrin, Mine’ye “Kendini toplamak zorundasın, bu kadar erken pes edemezsin” diyerek kızdı. Hayallerinin yıkıldığını anlatan Mine ise gözyaşlarıyla gidecek kimsesinin olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

BEKLENMEYEN MİSAFİR

Kendisini bırakmayan Somer’in telefonunda Mine’nin “Seni bekliyorum aşkım. Uyumadı mı o Türkan hâlâ?” mesajlarını gören Türkan, onu bulundukları otele çağırdı. Mesajı gören Mine ise kızı Kiraz’ı Nesrin’e bırakarak; evden kaçtı. Kahvaltı için kapıyı açınca karşısında Mine’yi gören Somer, şoke oldu. İkisinin haline gülen Türkan ise “Buluşmak için artık beni uyutmanıza gerek yok” dedi.

Üç Kız Kardeşte Türkan için büyük yüzleşme Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok

Somer ile yüzleşen Türkan’ın; Mine ile eşinin mesajlarını gördükten sonra onu da otele çağırmasına ve Nesrin’in Mine’ye şefkat göstermesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Somer'i sana düşman eden Rüçhan değil, yalanların Mine”,
“Mine gerçekten saf kötülüğün beden bulmuş halisin”,
“Türkan bravo sana”, “Kendinden emin Türkan’a bayıldım”,
“Somer başına gelen her şeyi hak etti”, “Buluşmak için artık beni uyutmanıza gerek yok”,
“Gelsin şimdi hem sürünen hem de Türkan’ı asla bırakmayan Somer”,
“Oh be nihayet konuştu Türkan”,
“Yine olan biten Mine’nin işine geldi”,
“Nesrin, niye getirdin o kadını evine?”,
“Mine’ye bak. Bir de kızını Nesrin’e bırakıp gitti”,
“Türkan bunu da atlatacak”,
“Somer’i affetme artık Türkan”,
“Nesrin, Somer’e kızıyordu ama aynısını kendi yaptı”,
"Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok' dedi ya helal olsun sana Türkan.