Cadde Ümit Güner kimdir? Zerrin Özer'den Güner Ümit açıklaması...

Ümit Güner kimdir? Zerrin Özer'den Güner Ümit açıklaması...

26.03.2021 - 12:11 | Son Güncellenme:

Zerrin Özer geçtiğimiz günlerde tecavüz açıklaması ile çok konuşulmuştu. Armağan Çağlayan'ın programına katılan Zerrin Özer geçtiğimiz günlerde gündeme gelen tecavüz olayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zerrin Özer yaptığı açıklamada Güner Ümit Bey'in olayla herhangi bir ilgisi yoktur söz konusu olayda ismi geçen kişi Ümit Güner'dir açıklamasında bulundu. Peki Ümit Güner kimdir?

Ümit Güner kimdir Zerrin Özerden Güner Ümit açıklaması...

Geçtiğimiz günlerde tecavüz açıklamaları ile bir anda gündeme oturan Zerrin Özer, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Yaşanan olaya dair açıklamalarda bulunan Sanatçı Zerrin Özer sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada isim karışıklığı nedeniyle bu çirkin olayda adı geçen Güner Ümit Bey'in konu ile ilgili hiçbir alakası yoktur. Söz konusu olayda ismi geçen Ümit Güner'di açıklamasının ardından Ümit Güner kimdir sorusu gündeme geldi. Peki Ümit Güner kimdir?

Haberin Devamı

ÜMİT GÜNER KİMDİR?

Zerrin Özer’in ‘Her Şey Seninle Güzel’ albümünü çıkarttığı günlerde meydana geldiği iddia edilen cinsel saldırının ardından Kent Plak şirketinin eski sahibi Ümit Güner'in evlendiği öğrenildi. Ümit Güner şirketini EMI adlı müzik şirketine devretti ve yıllarca ABD'de yaşadı. 1962 yılında Ankara'da doğduğu bilinen Ümit Güner'in vefat ettiği öğrenildi.

GÜNER ÜMİT KİMDİR?

Güner Ümit, (d. 1945, Eskişehir), televizyon ekranlarında 1990'lı yıllarda TRT, Star TV, Kanal 6, Kanal D ve ATV ekranlarında gösterilen yarışma programı Turnike'yi sunmuş, ayrıca dublaj sanatçısı olarak da yerli ve yabancı filmlerin seslendirmesinde yer almıştı. Turnike programı, 1992'de TRT 1'de gündüz kuşağı yarışması olarak yayın hayatına başlamış, 1993 yılının başlarında Star Tv'ye transfer olarak yoluna "Süper Turnike" adıyla devam etmişti. 1975-1986 yılları arasında TRT 1'de Çarkıfelek isimli yarışmayı da sunmuştu.

Haberin Devamı

ZERRİN ÖZER NE AÇIKLAMA YAPTI?

"Bir gün başıma bu olay gelmiş, dayak yiye yiye, yumruk yiye yiye. Üstümde 180 kilo bir adam. Bağırıyorum, ben onu hayatımda en yakın abim biliyorum. Ben o zaman başkasına aşığım ve bir tek ona anlatabiliyorum. Annem Ankara'ya diğer ablamların yanına gitmişti. Tülay ablam burada, Sezen, Pakize abla ile çok yakın arkadaştı. Ben de evde tek kalıyorum, günlerce yorganı çekiyorum ağlıyorum. Diyorum ki, 'Ben bunu Tülay ablama söylesem, Tülay ablam gider bu adamı vurur. Annem de bunu duyar kalp krizi geçirir. Ben aileyi bitirmiş olurum' dedim. 'Susmam lazım' dedim. Neler yaşadım bir Allah bir ben biliyorum.

Sonra 'Anneciğim sana bir şey söylemek istiyorum' dedim. 'Ben şey abiden ayrılmak istiyorum firmadan.' Hiç unutmuyorum, Cağaloğlu yokuşunda bir tokat attı. 'Sen şaşırdın herhalde, başına bir iş gelmesini istiyorsun' herhalde dedi. Ben nasıl anlatayım anneme? Diyor ki kızım 'Bildiğimiz kişi, yabancı bir insan başına bir şey mi getirsin istiyorsun' diyor. Ben bu adamın suratına baka baka çalıştım. Sonra albüm yaptım, yine devam ettim. Zaman geçiyor, 'Benim bir evlilik yapmam gerekiyor' dedim. Ona da müsaade etmediler. Yıllarca ben bunu psikiyatristimle konuştum. 'Bunu içinden atman gerekiyor' dedi. Diyorlardı ya 'Zerrin hep ağlıyor, hep siyah gözlük takıyor' Kimseye bakamıyor ki Zerrin."