Cadde Ünlü isimlerin Bodrum isyanı! 'Şov yapmanın anlamı yok'

Ünlü isimlerin Bodrum isyanı! 'Şov yapmanın anlamı yok'

02.06.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Havaların ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının ünlü isimleri de tatil sezonunu açmaya başladı. Önceki gün Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleşen bir davete katılan modacı Ivana Sert, manken Özge Ulusoy ve sunucu Özlem Yıldız, Türkiye'nin popüler turizm bölgesi Bodrum'da bazı işletmelerin uyguladığı yüksek fiyat politikasından dert yandı.

Ünlü isimlerin Bodrum isyanı  Şov yapmanın anlamı yok

Önceki gün TOÇEV yararına bir alışveriş festivali düzenlendi. Cemiyet ve sanat dünyasının yoğun ilgi göstediği davete; Özge Ulusoy, Aslı Hünel, Burcu Şendir, Damla Ersubaşı, Fatih Ürek, Tülin Kartoz, Dilek Azaphan, Hülya Urgan, Çiğdem Eşrefizade, Gülay Kuriş, Ebru Uygun, Kadriye Olgar, Nihan Akın, Beste Korkmaz, Sibel Vatandost, Türkan Şerbetçi, Gülay Kamaz, Özlem Yıldız, Gizem Hatipoğlu, Ceren Benderlioğlu, Sarp Yaman, Ivana Sert ve Cihan Şensözlü katıldı.

Haberin Devamı

"BODRUM ÇOK KALABALIK VE PAHALI"

Yoğun geçen sezonun ardından ünlü isimler, tatil planlarından bahsetti. Muhabirlerle sohbet eden Ivana Sert, "Kadın girişimcileri her zaman destekliyorum. Bu sene yoğun çalıştım. Kalabalıktan uzak bir yerde tatil yapacağım. Bodrum'a gitmiyorum uzun senelerdir, orada kendimi iyi hissetmiyorum. Çok kalabalık ve pahalı" dedi.

Ünlü isimlerin Bodrum isyanı  Şov yapmanın anlamı yok

"KASLARIM ORTAYA ÇIKIYOR"

Gazeteciler kaslarını sorunca ünlü modacı, 'Kıskanmasınlar, çalışsınlar. Hafta üç gün spor. Senelerdir çalışıyorum, yapım kaslı olduğu için kaslarım ortaya çıkıyor. Yemek yemeği de seviyorum. Şekeri sevmem sebze ve yeşillik ağırlıklı besleniyorum" açıklamasında bulundu.

"HESAP YAPARAK İDARE EDECEĞİZ"

Davete katılan bir diğer isim Özlem Yıldız ise şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Bodrumdaydım. Çok pahalı sezon kısa olduğu için bir hayli pahalı. Hesap  yaparak idare edeceğiz. Spor yapıyorum kilo almamaya çalışıyorum. Aşk haberleri Mete bey nerede yakalarsanız orada detay alırsınız. Bugüne kadar hayatımda sakladığım birşey olmadı. saklanacak birşey yok. Keyfim yerinde mutluyum. 2 aylık. Yüzük bana ait eski yüzüğüm. Resmiyet yok daha iki ayda yüzük takılmaz. Zamana ihtiyacımız var. Evliliğe önyargılı değilim. Şuan evliliğe karar verilecek kolay birşey değil hele benim 16 yaşında bir çocuğum var. Süreç hayat neyi getirir bilemem akışına bıraktım. Oğlum annesi mutluysa mutlu olan bir çocuk oğlum.

Ünlü isimlerin Bodrum isyanı  Şov yapmanın anlamı yok

"LAHMACUNA 500 TL VERMEM"

Tatil planından bahseden Özge Ulusoy, "Bu sene kötü olaylardan dolayı yaz sezonumuz biraz yoğun. Televizyon programı devam edecek. Kısa tatiller yapacağım. 4-5 yıldır Bodrum'a gitmiyorum, Çeşme'ye gidiyorum genelde. Her sene lahmacun haberleri çıkıyor, 'yemesinler' diyorum. Öyle yerlere gidecek insanlar da bu parayı seve seve veriyorlar. Herkesin kendi tercihi. Bodrum'un bir Fedon'u, bir lahmacunu meşhur. Ben lahmacuna 500 TL vermem. Şov yapmanın anlamı yok. Hesaplı kitaplı olunmalı" dedi.

Ünlü isimlerin Bodrum isyanı  Şov yapmanın anlamı yok