Cadde Ünlü müzisyen Nicko McBrain felç geçirdiği ortaya çıktı!

Ünlü müzisyen Nicko McBrain felç geçirdiği ortaya çıktı!

04.08.2023 - 15:41 | Son Güncellenme:

Dünya çapında büyük başarı elde eden İngiliz heavy metal grubu Iron Maiden'ın davulcusu Nicko McBrain'in, geçtiğimiz ocak ayında felç geçirdiği ortaya çıktı. 71 yaşındaki müzisyen, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü müzisyen Nicko McBrain felç geçirdiği ortaya çıktı

Tüm zamanların en popüler heavy metal albümlerinden biri olarak kabul edilen 'The Number of the Beast'e imza atan Iron Maiden grubunun davulcusu Nicko McBrain, ocak ayında inme geçirdiğini ve felçli kaldığını açıkladı.

Haberin Devamı

YÜZDE 70 İYİLEŞTİ

Gerçek adı Michael Henry McBrain olan müzisyen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hastalıkla mücadelesini anlatırken, yüzde 70 oranında iyileştiğini belirtti.

Ünlü müzisyen Nicko McBrain felç geçirdiği ortaya çıktı

"SAĞ TARAFIMI FELÇLİ BIRAKTI"

Performansından endişe duyduğu için hayranlarına hastalığı hakkında bilgi vermek istediğini dile getiren McBrain, "Bugün sizlere yazmamın sebebi, yaşadığım çok ciddi sağlık problemini bildirmek. Ocak ayında felç geçirdim. Tanrı'ya şükür TIA (Trans İskemik Atak) olarak adlandırılan küçük bir felçti. Sağ tarafımı omzumdan aşağı felçli bıraktı. Kariyerimin bittiğini düşünerek çok endişelendim. Eşim Rebecca ve ailemin desteğiyle yüzde 70'e yakın iyileşebildim. 10 haftalık yoğun terapinin ardından provalara başlama zamanı geldi. Yüzde 100 zindeliğe kavuşmaya odaklandığım için bunu daha önce değil şimdi bildirmenin önemli olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Ünlü müzisyen Nicko McBrain felç geçirdiği ortaya çıktı

Haberin Devamı

Nicko McBrain, "Henüz tam iyileşmedim ama Tanrı'nın lütfuyla haftalar geçtikçe daha iyi ve daha güçlü oluyorum. Şimdiye kadarki en harika ve büyülü turne için hepinize teşekkür ederim, hepiniz çok harikaydınız. Güvende ve iyi kalın: Hepinizi bir yerlerde görmeyi dört gözle bekliyorum" açıklamasını yaptı.

Ünlü müzisyen Nicko McBrain felç geçirdiği ortaya çıktı