Cadde Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm! 'Hayatımın aşkı' dediği sevgilisini kaybetti

Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm! 'Hayatımın aşkı' dediği sevgilisini kaybetti

08.08.2023 - 11:30 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Kayıp Şehir' adlı yapımda yer alan ABD'li aktris Sandra Bullock'un, yaklaşık sekiz yıldır aşk yaşadığı fotoğrafçı sevgilisi Bryan Randall hayatını kaybetti. Aktrisin 'hayatımın aşkı' olarak bahsettiği Randall'ın, yıllardır herkesten sakladığı bir hastalık yüzünden yaşama veda ettiği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm Hayatımın aşkı dediği sevgilisini kaybetti

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Oscar’lı oyuncu Sandra Bullock, 2005'te evlendiği Jessie James ile 2010 yılında ihanet sebebiyle yollarını ayırmıştı. James, Bullock'u dövme sanatçısı Kat Von D ile aldatmıştı.

Haberin Devamı

Aktris, 2015 yılında ise aradığı mutluluğu Bryan Randall'da bulmuştu. İkili, bir fotoğrafçı olan Randall, Bullock'un oğlu Louis'in doğum gününde fotoğraf çekerken tanışmıştı.

Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm Hayatımın aşkı dediği sevgilisini kaybetti

HİÇ EVLENMEDİLER

Birbirlerine aşık olan Bullock ve Randall o tarihten sonra mutlu bir ilişkiye yelken açmış; ancak evlenmemeyi tercih etmişlerdi. Ünlü çift, Bullock'un evlat edindiği 13 yaşındaki oğlu Louis ve 11 yaşındaki kızı Laila’yı birlikte büyütüyorlardı.

Randall için “Hayatımın aşkını buldum” diyen 59 yaşındaki ünlü isim, ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu.

Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm Hayatımın aşkı dediği sevgilisini kaybetti

ACI HABER GELDİ

Ancak dün gelen acı bir haber, herkesi şoke etti. Bullock'un uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Bryan Randall, 57 yaşında hayatını kaybetti. Randall'ın ailesi, Pagesix'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bryan Randall'ın ALS ile üç yıllık bir savaşın ardından 5 Ağustos'ta huzur içinde hayata veda ettiğini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Bryan ALS ile olan yolculuğunu gizli tutmayı erken seçti ve ona değer veren bizler de bu isteğini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık.

Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm Hayatımın aşkı dediği sevgilisini kaybetti

"MAHREMİYET RİCA EDİYORUZ"

"Bu hastalıkta bizimle birlikte yol alan, yorulmak bilmeyen doktorlarımıza ve oda arkadaşımız olan, çoğu zaman kendi ailelerinden fedakârlık ederek bizimkilerle birlikte olan muhteşem hemşirelerimize son derece minnettarız. Yas tutmak ve Bryan'a veda etmenin imkansızlığını kabullenmek için mahremiyet rica ediyoruz."

Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm Hayatımın aşkı dediği sevgilisini kaybetti

ALS NEDİR?

Amyotrofik lateral skleroz ya da ALS, esas olarak istemli kas hareketinin kontrolünden sorumlu sinir hücrelerinin hasarından kaynaklanan nadir bir nörolojik hastalık. Kol, omuz, bacak ve dilde seğirmeler, kas krampları, çizgili kaslarda kasılma, sarhoşvari konuşma-genizden konuşma, çiğneme yutma güçlüğü şeklinde kendini gösteren hastalığın bir tedavisi ya da çaresi yok. ölümcül bir hastalık olan ALS kök hücre tedavisiyle yavaşlatılsa da sonunda kişinin ölümüne yol açıyor.