Cadde Ünlü şarkıcıdan 'Dövüş Kulübü' açıklaması: Brad Pitt beni filmden kovdurdu!

Ünlü şarkıcıdan 'Dövüş Kulübü' açıklaması: Brad Pitt beni filmden kovdurdu!

30.12.2022 - 13:40 | Son Güncellenme:

İntihar eden Kurt Cobain'in eşi ve bir çocuğunun annesi Courtney Love, Brad Pitt ile ilgili yaptığı bir açıklamayla adından söz ettirdi. Katıldığı bir podcast programında, Hollywood yıldızının kendisini ikonik 'Dövüş Kulübü' filminden kovdurduğunu açıklayan Love, bunun sebebibi de anlatarak, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcıdan Dövüş Kulübü açıklaması: Brad Pitt beni filmden kovdurdu

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Courtney Love, 1992 yılında Nirvana grubunun solisti Kurt Cobain ile dünya evine girmişti. Aynı yıl Frances Bean adını verdikleri kızlarını kucağına alan ünlü çiftten Cobain; 1994 yılında, henüz 27 yaşındayken intihar etmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcıdan Dövüş Kulübü açıklaması: Brad Pitt beni filmden kovdurdu

'DÖVÜŞ KULÜBÜ' İDDİASI

Courtney Love, vefat eden eşi Kurt Cobain'i biyografik bir filmde canlandırma fikrini reddetmesinin ardından, Brad Pitt'in kendisini 1999 yapımı 'Dövüş Kulübü' filminden kovdurduğunu iddia etti. 58 yaşındaki şarkıcı, Marc Maron'un podcast programının yeni bir bölümünde 59 yaşındaki aktöre dair şikayetlerini dile getirdi ve başlangıçta 'Marla Singer'ı kendisinin canlandıracağını, ancak bu rolün Helena Bonham Carter'a gittiğini paylaştı.

"BENİ PROJEDEN KOVDU"

Pitt'in, Cobain'i filmde oynama teklifini reddettikten sonra Love; filmin yönetmeni David Fincher'dan bir telefon aldığını anlattı:

David beni aradı ve Brad'in Kurt'ü canlandırmasına izin vermediğim için beni projeden kovdu.

Ünlü şarkıcıdan Dövüş Kulübü açıklaması: Brad Pitt beni filmden kovdurdu

"BRAD'LE YEMEK YİYORDU"

Love, Nirvana solistini canlandırması için Brad'in fikrini sunan yönetmen Gus Van Sant ile konuştuğu andan da bahsederek, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Masa başı okumaları yapmıştık, rol için David'le özel olarak çalışmaya gitmiştim ve bir telefon aldım, arayan Gus Van Sant'tı. Brad Pitt'le öğle yemeği yiyordu... Bana, 'Brad gerçekten müzikle ilgili bir film yapmak istiyor. Filmi Kurt hakkında yapmak istiyoruz' dedi. 22 yıl sonra bile hâlâ bu teklife 'Tabii ki' diyecek köpekbalığı içgüdüsüne sahip olmadığım için kendimi tekmeliyorum. Teklife çok sinirlenmiştim.

"SANA GÜVENİYOR MUYUM, BİLMİYORUM"

Love, Pitt'e; "Sana güveniyor muyum bilmiyorum ve filmlerinin kâr amaçlı olduğunu da sanmıyorum. Onlar gerçekten iyi sosyal adalet filmleri ama... eğer beni anlamıyorsan, Kurt'ü de anlamıyorsun demektir ve ben senin anladığını hissetmiyorum Brad" dediğini de ekledi.

Ünlü şarkıcıdan Dövüş Kulübü açıklaması: Brad Pitt beni filmden kovdurdu

"ANNESİ YENİ ÖLMÜŞTÜ"

O dönemde Pitt'in Dövüş Kulübü'ndeki rol arkadaşı Edward Norton ile aşk yaşayan olan Love, aslında haberi ilk olarak erkek arkadaşından aldığını aktardı.

"Edward eve geldi, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı" diyen Courtney, "Annesi yeni ölmüştü... Bana 'Buna karşı koyacak gücüm yok!' dedi. Sonra da Fincher'dan o telefonu aldım işte" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcıdan Dövüş Kulübü açıklaması: Brad Pitt beni filmden kovdurdu

TEKRAR REDDETMİŞ

Love, daha sonra Pitt'in yapım şirketi olan Plan B aracılığıyla Kurt Cobain hakkında bir film yapma arayışını sürdürdüğünü, ancak kendisinin bunu reddettiğini iddia etti. Ünlü isim, "Arkadaşım Cameron Crowe, 'Brad Pitt bu dünyaya seni Kurt Cobain için takip etmeye geldi' demişti, ki olan da tam olarak bu" dedi.

Ünlü şarkıcıdan Dövüş Kulübü açıklaması: Brad Pitt beni filmden kovdurdu

"HİÇBİR ZAMAN TEKLİF ALMADI"

Filme yakın bir kaynak ise DailyMail.com'a konuşarak; "Yaklaşık 25 yıl önce Courtney Love, Dövüş Kulübü'nde bir rol için seçmelere katıldı ama bu rol kendisine hiçbir zaman teklif edilmedi. Almadığınız bir işten kovulamazsınız. Rollerin diğer oyuncular tarafından değil, yönetmen tarafından belirlendiği herkes tarafından bilinmektedir" dedi.