Cadde Ünlü şarkıcının onuruna devasa heykel!

Ünlü şarkıcının onuruna devasa heykel!

27.12.2023 - 17:43 | Son Güncellenme:

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Shakira, ilginç bir haberle gündeme geldi. Ünlü ismin memleketi memleketi Kolombiya'ya dev bir heykeli yapıldı. Shakira, ailesinin heykelini ziyaret ettiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı geçtiğimiz yıl sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

Ünlü şarkıcının onuruna devasa heykel

KOLOMBİYA'DA DEV HEYKEL!

Latin müziğin sevilen ismi Shakira, son olarak ilginç bir haberle gündeme geldi. Ünlü ismin memleketi memleketi Kolombiya'ya heykeli yapıldı. Başarılı kariyeriyle dünyanın dört bir yanında adını duyuran şarkıcı, Barranquilla'da dev bir bronz heykel ile onurlandırıldı.

Ünlü şarkıcının onuruna devasa heykel

Ailesinin ve kardeşlerinin kendi heykelini ziyaret ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Shakira, "Bunlar küçük kalbim için çok fazla" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Ünlü şarkıcının onuruna devasa heykel

DANS ETTİĞİ ANLAR REFERANS ALINDI

Yino Marques imzası taşıyan heykel, Shakira'nın 'Hips Don't Lie' kalçalar Yalan Söylemez klibinde dans ettiği anlardan biri referans alınarak yapılmış.

Haberin Devamı

Boyu 1.57 olan Shakira'nın dev heykelinin, yaklaşık 6.5 metre olduğu da bildirildi.