Cadde 'Veda Mektubu' izleyicileri ekrana kilitledi! İntikam planları damga vurdu

'Veda Mektubu' izleyicileri ekrana kilitledi! İntikam planları damga vurdu

06.03.2023 - 23:20 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu', 2'nci bölümüyle seyirciyi bir kez daha ekrana kilitledi. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizide; Aslı’nın annesi Alanur’u yok sayarak Mehmet’in evine gitmesi ve Seher’in ihanete uğradığını düşünüp intikam planları yapması yeni bölüme damgasını vurdu. İzleyiciden tam not alan dizinin, 3'üncü bölüm fragmanı da yayınlandı.

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Kanal D'nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, merakla beklenen yeni dizisi 'Veda Mektubu'nun son bölümünde, Aslı ve Mehmet barut gibi bekleyen ailelerin yanına dönmek üzere yola koyuldular. İlk olarak Mehmet (Emre Kıvılcım) ve Aslı (Rabia Soytürk), Alanur’la (Nurgül Yeşilçay) konuşmak için karşılarına dikildi.

Haberin Devamı

'VEDA MEKTUBU' SON BÖLÜM...

ASLI VE MEHMET ÇİFTİNİN EN ROMANTİK GECESİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet, "Aslı’yı istemek için ailemi alıp geleceğim" dedi. Alanur ise geçmişin izlerinden dolayı buna asla izin vermeyeceğini söyledi. Mehmet, evde de annesi ve babasının büyük tepkisiyle karşılaştı. Ancak buna rağmen, "Ya benimlesiniz, ya değilsiniz. Kararınızı verdikten sonra bana bildirin" diye konuştu. Mehmet, evin içindeki birliği tekrar yakalamaya çalışsa da Hatice'den ve ailesinden tavır gördü.

MEHMET, ALANUR'DAN EVLİLİK İÇİN İZİN İSTEDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubu izleyicileri ekrana kilitledi İntikam planları damga vurdu

Mehmet’le Aslı, özlemlerine dayanamayıp evlenmeye karar verdiler. İkisi de ailelerinin zamanla bu durumu sindireceklerini düşündüler. İkilinin, Alanur ile Ziya’nın (Selim Bayraktar) geçmişinden ise haberleri yoktu.

Haberin Devamı

"O KIZI EVE GETİRMEK İÇİN ANCAK CESEDİMİ ÇİĞNERSİN!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubu izleyicileri ekrana kilitledi İntikam planları damga vurdu

Alanur’la Ziya’nın buluşması da maziden kalan atışmalarla ve laf çarpmalarla geçti. İkisi de bu evliliğe karşı çıkarak, hem fikir oldular. 28 yılın ardından buluşmalarına atıfta bulunan Alanur, "Bir 28 yıl sonra cenazende görüşürüz artık!" diyerek buluşmadan ayrıldı.

ALANUR VE ZİYA'YI BİRLİKTE GÖREN SEHER YIKILDI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Seher (Bennu Yıldırımlar), Ziya’yı takip etti ve Alanur’la buluştuklarını görünce aslında yıllardır görüştüklerini ve ihanete uğradığını düşündü.

"BİR GECE DAHA SENSİZ UYUMAK İSTEMİYORUM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubu izleyicileri ekrana kilitledi İntikam planları damga vurdu

Aslı ile Defne, Ziya’nin ‘Veda Mektubu’nu okuyunca şoke oldular. Aslı, yine annesini bencillikle suçladı. Ziya ise yemekte kararını açıkladı ve, "Her seçiş bir vazgeçiş" dedi. Bu nedenle Aslı’yı asla istemeye gitmeyeceğini ve eğer Mehmet bu konuda ısrarcı olursa, evi terk etmesi gerektiğini söyledi.

ALANUR'UN BÜYÜK SIRRI ORTAYA ÇIKTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubu izleyicileri ekrana kilitledi İntikam planları damga vurdu

Ziya’nın ona sormadan karar vermesine sinirlenen Seher, Mehmet’e; "Aslı’yı getir, elimi öpsün. Ben de onu gelinim olarak kabul edeyim" dedi. Bunun üzerine Mehmet, yaşananları Aslı’ya anlattı. Aslı bir veda mektubu bırakarak Mehmet'le birlikte sevgilisinin evine, ailesiyle tanışmaya gitti. Mektubu okuyan Alanur, yıkıldı.

Haberin Devamı

"DOĞRU YOLU HEP SENDEN ÖĞRENDİM BABA" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN