Cadde 'Veda Mektubu'ndan sürükleyici tanıtım! Seher’in gerçek amacı ne?

'Veda Mektubu'ndan sürükleyici tanıtım! Seher’in gerçek amacı ne?

08.03.2023 - 15:14 | Son Güncellenme:

"Alanur, sana yemin ediyorum ki kızın da sen de belanızı benden bulacaksınız!" Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'nun yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

İlk iki bölümü ile dikkatleri üzerine çeken Veda Mektubu'nda; Aslı (Rabia Soytürk), bir mektup ile annesi Alanur’u (Nurgül Yeşilçay) ve tüm geçmişini geride bırakarak, Mehmet’le (Emre Kıvılcım) yeni bir hayata yelken açmıştı. Dizinin ekrana gelen üçüncü bölüm tanıtımı büyük merak uyandırdı.

Haberin Devamı

'VEDA MEKTUBU' İKİNCİ BÖLÜM

"BU DAHA İYİ GÜNLERİN"

Alanur ve kızı Aslı arasında büyük kriz yaşanırken, Alanur’un tüm bu olanlara ne tepki vereceği şimdiden sürükleyici bir bölümün sinyallerini verdi.

Veda Mektubundan sürükleyici tanıtım Seher’in gerçek amacı ne

Mehmet ve Aslı aşkına Hatice’ye (Hande Elaman) rağmen destek veren Seher’in (Bennu Yıldırımlar), "Alanur sana yemin ediyorum ki kızın da sen de belanızı benden bulacaksınız. İşte böyle arkana baka baka gidersin. geçmiş olsun Alanur hanım. Bu daha iyi günlerin" sözleri ise "Seher’in gerçek amacı ne?" sorusunu akılları getirdi.

Veda Mektubundan sürükleyici tanıtım Seher’in gerçek amacı ne

OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş'in oturduğu, hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme aldığı Veda Mektubu'nun kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova yer alıyor.

Veda Mektubundan sürükleyici tanıtım Seher’in gerçek amacı ne

Haberin Devamı

Veda Mektubu dizisi, kalplere dokunan hikayesi ile 13 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D'de.