Cadde ‘Vicdansızlara kızıyorum’

‘Vicdansızlara kızıyorum’

29.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül, Darülaceze ziyaretinde duygusal anlar yaşadı. Annesi Alzheimer olan sanatçı, “Hiçbir zaman insanlar arasında ayrım yapmadım. Vicdansız insanlara kızıyorum” dedi.

‘Vicdansızlara kızıyorum’

MESUT YILMAZ - Mahsun Kırmızıgül, ‘Beyaz Melek’ filminin çıkış noktası olan Darülaceze sakinlerini ziyaret etti. O dönemde hastane olarak bildiği yerin kimsesizler yurdu olduğunu öğrenince çok etkilendiğini ve senaryolaştırdığını söyleyen sanatçı, “Burada dizi sahnesi çekmiştik. Geldiğim yerde kimsesiz yurdu görmemiştim hiç. Hayatım boyunca insanları dini, dili, ırkı ve mezhebiden dolayı ayırmadım. Sadece merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum. Gün gelecek biz de yaşlanacağız” diye konuştu.

‘Vicdansızlara kızıyorum’



Bir konserinde ‘Annem’ şarkısını söylerken gözyaşlarına boğularak annesi Faike Bazencir’in Alzheimer hastası olduğunu açıklayan Kırmızıgül, “Elden ayaktan düştüğü zaman anneleri ve babalarını bırakıyorlar. Bırakmayın! Seni doğuran ana ve seni büyüten baba… Annem başımın tacı. Taş taşıyarak beni büyüttü. Beni tanımaması önemli değil, hayatın gerçeği bu... Yanında oturduğum zaman çocukluğum gözümün önüne geliyor. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin” ifadelerini kullandı.