Cadde Yağmur Sarnıç kimdir? Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç kaç yaşında?

Yağmur Sarnıç kimdir? Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç kaç yaşında?

18.03.2021 - 15:01 | Son Güncellenme:

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eşi olan Yağmur Sarnıç son dönemde sık sık magazin gündemine geliyor. Emre Aşık ile olaylı boşanma davası devam eden Yağmur Sarnıç son olarak Emre Aşık2ı öldürmek için cinayet planı yaptığı iddiasıyla mahkemede yargılanıyordu. Peki, Yağmur Sarnıç kimdir, kaç yaşında?

Yağmur Sarnıç kimdir Emre Aşıkın eski eşi Yağmur Sarnıç kaç yaşında

YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR?

Haberin Devamı

Galatasaray ve milli takımda oynayan eski futbolcu Emre Aşık'ın eşi olarak magazin dünyasında tanınan Yağmur Sarnıç 1993 doğumlu. Mesleği iç mimarlık olan Yağmur Sarnıç 2012 yılında Emre Aşık ile evlenmişlerdi. Üç çocukları var.

Yaşadığı olaylarla magazinde sık sık yer alan Yağmur Sarnıç'ın son olarak Seren Serengil ile girdiği tartışma gündem oldu. Sarnıç'ın Emre Aşık ile olaylı boşanması devam ediyor.

HAPİS CEZASI

Cezaevi firarisi sevgilisi Erdi Sungur ile birlikte Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptığı iddiasıyla Düzce Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Yağmur Sarnıç'a 'jandarmaya direnmek' ve 'hakaret' suçlamasıyla da dava açılmıştı.

Sabah gazetesinin haberine göre; davayı karara bağlayan mahkeme, Sarnıç ve Sungur'a 'kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme' suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Haberin Devamı

Emre Aşık ile boşanma davası devam eden Yağmur Sarnıç, 'kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret' suçundan da 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, cezaya ilişkin herhangi bir erteleme veya hükmün açıklanmasını geri bırakma yoluna gitmedi. Cezanın adli para cezası gibi başka bir cezaya çevrilmesine de yer olmadığı kaydedildi.

Mahkemenin verdiği karar istinaf ve temyiz incelemesinin ardından onanıp kesinleşirse; Yağmur Sarnıç, cezanın infazı için hapse girecek. Sarnıç'ın başka davalardan aldığı cezalardaki erteleme kararları da bozulup infaz edilecek.