Cadde Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlığın değerini bilememişiz'

Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlığın değerini bilememişiz'

10.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay, "Sokakta canlandırdığınız karakterlerle ilgili tepki aldınız mı?" sorusunu cevapladı. "Bir süre önce biten ilişkim vardı" diyen yakışıklı oyuncu, özel hayatı hakkında çarpıcı bir açıklamaya da imza attı.

Ozan Dolunaydan aşk cevabı Yalnızlığın değerini bilememişiz

Kanal D'de çarşamba akşamları yayınlanan Dilek Taşı dizisinde rol alan Ozan Dolunay, Nişantaşı City's'de görüntülendi. "Dönem işlerinde oynamanın zor olduğunu söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Dolunay, "Aslında zor değil. İşimizi kolaylaştıran ekibimiz var. Döneme ait olması için sokaklarda çekim yapamıyoruz, onlar dışında keyfimiz yerinde" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"BÖYLE İNSANLAR VAR"

'Kenan Şanlı' karakterinin son bölümlerde sevilmemesi hakkında ünlü oyuncu, "Böyle insanlar hayatta var. Onlar beni anlıyordur. Çocuksu adam olduğu için hatalar yapılabiliyor, hatalar da bağışlanabiliyor. Bu pencereden bakınca sevilmemesi için bir sebep yok" dedi.

Ozan Dolunaydan aşk cevabı Yalnızlığın değerini bilememişiz

"YAZA KADAR SÜRECEK"

'Merve Kült' filminde Ahsen Eroğlu ile başrolü paylaşan Dolunay, "Güzel geri dönüşler aldık. Şimdi dizi devam ediyor, yaza kadar sürecek gibi gözüküyor. Beni sevmeseler de diğer karakterleri seviyorlar. Zamanın çoğunu orası aldığı için herhangi başka bir şey düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Ozan Dolunaydan aşk cevabı Yalnızlığın değerini bilememişiz

"TEPKİ GÖSTERİYORLAR AMA KİBAR ŞEKİLDE SÖYLÜYORLAR"

Dolunay, "Sokakta canlandırdığınız karakterlerle ilgili tepki aldınız mı?" sorusuna, "İnsanlar karakterle bağ kuruyor. Açıkçası çok tepki almadım. Negatif bir şeyle karşılaşmadım. Rahatsız eden bir şey olmadı. Tepki gösteriyorlar ama kibar şekilde söylüyorlar" yanıtını verdi.

Ozan Dolunaydan aşk cevabı Yalnızlığın değerini bilememişiz

Haberin Devamı

"HAYATIMDA BİRİ YOK"

33 yaşındaki oyuncu, "Hayatımda biri yok. Hayatım işten ibaret, şu an için öyle olmasını tercih diyorum. Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz. Bir süre önce biten ilişkim vardı. İlişki zamanı da güzeldi, yalnızlık da güzel. Yaşadığın şeyin tadını çıkarmak mesele" ifadelerini kullandı.