Cadde 'Yapımcılarla çatışıyoruz! Ben de oturuyorum'

'Yapımcılarla çatışıyoruz! Ben de oturuyorum'

12.03.2024 - 07:30 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan, şimdilerde 'Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi' isimli tek perdelik gösterisiyle Türkiye’nin dört bir yanından sevenleriyle buluşan Nilgün Belgün, dizi setlerine dönüp dönmeyeceği hakkında konuştu.

Yapımcılarla çatışıyoruz Ben de oturuyorum

'Çiçek Taksi', 'Yabancı Damat', 'Benim Annem Bir Melek' ve 'Akasya Durağı' gibi uzun soluklu dizilerde kamera karşısına geçen Nilgün Belgün, Müzikonair Instagram canlı yayınına konuk oldu. Usta oyuncu, kendisine gelen dizi teklifleriyle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

"KOMEDİ ROLLERİ GELİYOR AMA DRAMA OYNAMAK İSTİYORUM"

20 yıl dizilerde oyunculuk yaptım. Televizyonda daha büyük kitlelere ulaşıyorsunuz. Öyle bir teklif gelir ki kabul ederim. Komedyen tarafım ağır bastığı için bana hep komedi rolleri geliyor. Ben komedi oynamak istemiyorum, drama oynamak istiyorum. Orada çatışıyoruz galiba yapımcılarla. Ben de oturuyorum. Bir dönem dizilere ara vermiştim. İnci Taneleri’ni takip ediyorum. Bir de Demet Evgar’ı çok beğeniyorum.

Yapımcılarla çatışıyoruz Ben de oturuyorum

"TEK VAZGEÇİLMEZİM TİYATRO"

Tiyatro aşkından bahseden 70 yaşındaki oyuncu, "Hep çalışarak kendimi buraya kadar getirdim. Ahbaplık ve dostluk ilişkilerimden faydalanmadım. Benim tek vazgeçilmezim tiyatrodur. Tiyatro ile mutluyum" ifadelerini kullandı.

Yapımcılarla çatışıyoruz Ben de oturuyorum