Cadde 'Yargı' dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi

'Yargı' dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi

02.08.2023 - 10:44 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Ay Yapım imzalı, iki sezondur seyirciyle buluşan ve her bölümüyle birinciliğe oturan dizisi ‘Yargı’, dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi

Ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da büyük beğeniyle izlenen yapım, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, temmuz ayında HBO Max’te en çok izlenen dizilerden biri oldu.

Haberin Devamı

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı'nın başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi

Ülkemizde olduğu gibi dünyanın birçok ülkesinde de izlenme rekorları kıran dizinin yeni sezon bölümleri heyecanla bekleniyor. Yargı dizisi, yeni bölümleri ile yeni sezonda Kanal D’de olacak.