Cadde 'Yargı' dizisi yine zirvede

'Yargı' dizisi yine zirvede

10.04.2023 - 11:18 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi 'Yargı'nın 9 Nisan'da 60’ıncı bölümü yayınlandı. Ilgaz Savcı’nın yargılandığı ve heyecanın yüksek olduğu bölüm seyirciyi ekran başına kilitlerken, dizi tüm kategorilerde en yüksek reytingi alarak gecenin yine birincisi oldu.

Yargı dizisi yine zirvede

Yargı dizisi; AB’de 7,13 reyting ve 20,47 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,11 reyting ve 18,42 izlenme payı, Total’de 5,65 reyting ve 15,26 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

'YARGI' SON BÖLÜM...

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı sevilen dizinin kadrosunda; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı dizisi yine zirvede

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, yeni bölümleriyle her pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Yargı dizisi yine zirvede