Cadde 'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti

'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti

11.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Bölümü, organ bağışına destek veren ve bir kişiye umut olan ‘Yargı’ ekibine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Yargı dizisine teşekkür ziyareti

Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinin setine anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Geçtiğimiz bölümlerde organ bağışının önemine vurgu yapan proje sayesinde bir kişinin hayatı kurtulurken, İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Bölümü de dizi ekibini ziyaret ederek, teşekkürlerini sundu. Dizinin yayınını izleyen bir hasta vefatından önce organlarını bağışlayarak 35 yıldır diyaliz tedavisi gören bir hastaya umut olmuştu.

Haberin Devamı

Okan Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Bölümü Genel Cerrahi Doktoru Öğretim Üyesi Dr. Taner Kıvılcım, Anestezi Doktoru Doç. Dr. Elif Öngel ve Dahiliye Doktoru Öğretim Üyesi Dr. Hasan Açık sete gitti. Doktorlar tüm ekip adına yönetmen Ali Bilgin ile başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’e teşekkürlerini iletip, çiçek takdim etti. Ay Yapım imzalı proje Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede reyting rekoru kırıyor.