Cadde ‘Yargı’ yeni sezona hazır!

‘Yargı’ yeni sezona hazır!

24.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı, ilk iki sezonuyla reyting rekorları kıran dizisi ‘Yargı’nın oyuncuları, yeni yayın dönemine dair samimi açıklamalar yaptı.

‘Yargı’ yeni sezona hazır

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’, bu akşam saat 20.00’da üçüncü sezona başlayacak. Tanıtımları sosyal medyada ilgi uyandıran ve yeni sezona dair merakı iyice artıran projede; heyecan dolu bölümler izleyiciyle buluşacak. Sema Ergenekon’un usta kaleminin, Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu, kadrosu ve hikâyesiyle hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde seyirciyi ekran başına kilitleyen yapım, yine ortalığı kasıp kavuracak. ‘Yargı’nın efsane kadrosu, yayın öncesi duygularını dile getirdi. 

Haberin Devamı

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz): Bizler için oynaması keyifli, seyirci için ise izlemesi çok heyecanlı bir sezon olacak. 

Pınar Deniz (Ceylin): İzleyiciyi hem Ceylin’in hem de diğer karakterlerin dünyasında seyir zevki çok yüksek ve heyecan dolu bir sezon bekliyor. 

Uğur Aslan (Eren): Yine yüksek merakla başlayacağız ve bütün karakterlerimiz sıkı bir sınavdan geçecek, tabii Eren de payına düşeni alacak. 

Uğur Polat (Yekta): İki senedir olduğu gibi yine seyirciyi çok şaşırtacak bir sezon olacak. Herkese keyifli izlemeler. 

Hüseyin Avni Danyal (Metin): Senaristimiz Sema Ergenekon ile yönetmenimiz Ali Bilgin’in olması bu projenin en önemli şansı... 

Cezmi Baskın (Merdan): Hayatı kabadayıların arasında geçen Merdan, kendisini yine çok derinlikli hikâyelerde bulacak. 

Haberin Devamı

Zeyno Eracar (Gül): ‘Yargı’ yine söylenilmeyeni söyleyecek, olamaz denileni olduracak, hepimizi heyecanlandıracak bir hikâyeyle başlıyor. 

Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin): Herkesin heyecanla beklediği ve emin olsunlar ki beklediklerine değeceği bir sezona başlıyoruz. 

Ferit Kaya (Can): Projeye dahil olduğum için çok mutluyum. Zaman atlamasında Osman’la nasıl kısa sürede zenginleştiklerini bol sürprizli olarak izleyeceğiz. 

Seda Türkmen (Dilek): İzleyici beni Eren’in kız arkadaşı olarak tanıyacak. Sakin görünen bir karakter ama herkes gibi onunda sırları var. 

Müge Bayramoğlu (Nil): Seyircilerin merak etmekten kendini alıkoyamayacağı bir rolle projeye dahil olduğum için çok heyecanlıyım. 

Ayşen Sezerel (Başsavcı Nadide): Senaristinden oyuncusuna, yönetmenine kadar hayran olduğum ve zevkle seyrettiğim yapımda yer almaktan dolayı çok mutluyum. 

Ulvi Kahyaoğlu (Efe): Başarısı ülke sınırlarını aşan ‘Yargı’ya katıldığım için çok mutluyum. Umarım bu önemli projeye katkı sağlayabilirim. 

Arda Anarat (Çınar): İki sezondur harika gidiyoruz ve daha da iyi olacağız. Hikâyemiz ikinci sezona göre ileri bir zaman diliminde geçecek. 

Zeynep Atılgan (Parla): Üçüncü sezonu okumaya başladığımda her sayfada ayrı şok geçirdim. “Parla’yı neler beklemiyor ki?” diyelim. 

Haberin Devamı

Merve Ateş (Tuğçe): Üçüncü sezon sanki iki senedir izlediğimiz ‘Yargı’ gibi değil de bambaşka bir ‘Yargı’ gibi karşılayacak bizi... 

‘Yargı’nın heyecan dolu yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de!