Cadde 'Yargı’da çelişkili ifadeler! Düğümler çözülüyor

'Yargı’da çelişkili ifadeler! Düğümler çözülüyor

28.11.2022 - 00:19 | Son Güncellenme:

Başrollerini Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Ilgaz) paylaştığı, Kanal D’nin ilgiyle izlenen Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Tansiyonun giderek yükseldiği, pazar akşamlarına damga vuran dizi; düğümlerin çözülmeye başladığı bu heyecan dolu bölümüyle de izleyenleri şaşırtmaya devam etti.

Yargı’da çelişkili ifadeler Düğümler çözülüyor

Öykü BADUR / Milliyet.com.tr
Kanal D’nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’nın sabırsızlıkla beklenen 45’inci bölümü, 27 Kasım Pazar akşamı ekrana geldi. Sosyal medyada #Ilcey ve #Yargı etiketleriyle konuşulan dizi, izleyiciden yine tam not aldı. Dizinin önceki bölümünde Gül’ün yerden aldığı kürekle Serdar’ın kafasına vurup darp ettiği ortaya çıkmıştı. Merakla izlenen yeni bölümde Ceylin ve Ilgaz Serdar’ın ölümü konusunda gerçeklerin peşine düştü. Ceylin, ailesinin kendisine söylediği yalanlarla ilgili şüphelerinde haklı olduğunu anladı.

ÇETİN Mİ VURDU?

Haberin Devamı

Ailesinin şüpheli tavırlarından rahatsız olan Ceylin, sorularına cevap almak istedi. Aylin’i takibe almasının ardından eve geldi ve Osman, kendisini Çetin’in vurduğunu söyledi. Ayten’in neden evde olduğunu da sorgulayan Ceylin, annesi Gül’den Merdan’ın onu eve gönderdiğini öğrendi. Ceylin, masadaki tatsızlığın Osman’ın vurulmasından dolayı olduğunu düşündü; henüz Serdar’a yönelik gelişmelerden habersizdi.

Yaşananları öğrenmesinin ardından Ilgaz’dan bir şey saklamak istemedi. Osman ise önce kendisinin Çetin’i yaraladığını söyledi ve Ilgaz’ı aramaması için ikna etmeye çabaladı. Ilgaz ve ailesi arasında kalan Ceylin, kararsızdı.

Yargı’da çelişkili ifadeler Düğümler çözülüyor

SUÇU ÜSTLENDİĞİ ANLAŞILDI

Eren ve Ilgaz bu sırada, Serdar’ın öldürdüğünü söyleyip suçu üstlenen Mustafa’ya hesap sordu. Farklı bir çöplüğe götürülen Mustafa’nın Serdar’ı öldürdüğü yeri göstermesiyle yalanı ortaya çıktı.

Ilgaz ve Eren bulunmamasına rağmen, Mustafa’ya gerçek katilin bulunduğu haberini verdi. Böylece kimin ona para verdiğini öğreneceklerdi. Ancak Mustafa’dan bunun cevabını alamadılar.

CEYLİN VE DERYA GERİLDİ

Haberin Devamı

Ceylin’in arkadaşı Arda’nın PTS kayıtlarına dayanarak yalan söylediğinin ortaya çıkması üzerine gözaltı süresi uzatıldı. Derya ve Ceylin arası daha da gerildi. Ceylin, Arda’dan doğruyu anlatmasını istese de o paylaşmadı.

Bu sırada Pars Ceylin’i çağırdı ve Arda’nın bakıcıyı öncesinde işten çıkardığı, kameraların bozuk olduğu, eşi Sevinç’in mesajlarına dayanarak önceden cinayetin planlanma durumu olabilme ihtimalini paylaştı. Ancak Ceylin, Arda’nın şüpheli olduğunu kabul etmedi.

Yargı’da çelişkili ifadeler Düğümler çözülüyor

Arda, Ceylin’den Sevinç’in annesini bulmasını istedi. Ceylin, Sevinç’in annesinin bir gün önce onları gördüğünü ve torunun ona bıraktığını öğrendi. Sevinç’in gittiği kafeyi ziyaret eden Ceylin, burada Dila isimli bir kadınla eşi Arda ile aralarında bir ilişki olması sebebiyle tartıştıklarını öğrendi. Derya ile Ceylin’in yolları kafede kesişince Derya, Ceylin’i evine davet etti. Ceylin, bunu sıcak bir yaklaşım olarak düşünse de Derya tarafından yeniden uyarıldı.

Haberin Devamı

TOLGA TAKİPTE

Öncesinde Çetin’i asistanı Tolga’dan araştırmasını isteyen Ceylin, Çetin’in marinaya adının kayıtlı bir teknesi olduğunu öğrendi. Tolga’dan daha detaylı bir sorgulama talep etti.  

Aynı zamanda Ceylin ve Tolga, Arda konusunu masaya yatırdı. Ceylin, Dila’yı da Tolga’nın bulması gerektiğini ifade etti.

Yargı’da çelişkili ifadeler Düğümler çözülüyor

ÇELİŞKİLİ İFADELER

Metin, Görkem’le çarşıya çıktığı sırada, Görkem’in dükkandaki eşyalardan gerilerek düşmesi üzerine başı kanadı. Ayten tarafından Metin’e hastaneye götürülmesi ve tanıdığı hemşireden yardımcı olması istendi. Hastanede hemşirenin “Ayten ablan” olarak Görkem’e hitap edilmesi, Metin’de soru işaretleri yarattı. Kayıtlara bakan Metin, bunu Ilgaz ile paylaştı ve detaylı bir inceleme istedi.

Laf arasında Metin, yemeğe gittikleri akşam Gül’e uğradığını ancak evde olmadıklarını söyledi. İfadesinde evde olduklarını ve yemek yaptıklarını anlatan Gül ile Metin’in paylaştıkları uyuşmadı. Ilgaz, ifade sırasında Merve’nin olmadığını hatırladı ve Eren’den onu bulmasını talep etti.

Haberin Devamı

Yargı’da çelişkili ifadeler Düğümler çözülüyor

CEYLİN, ÇETİN’İN PEŞİNDE

Ceylin, hamilelik sürecinde yapılan cinsiyet partisinde kullanılan mavi balonlardan aldı. Marinaya giden, Çetin’in eşi olduğunu söyleyen Ceylin, teknesine balonları astı. Marinadan Çetin’i sürpriz yaparmışçasına davet etmelerini talep etti.

Çetin’in marinaya gelmesiyle Ceylin, Aylin’in kardeşi olduğunu anlattı. Osman’ın Çetin’i yaraladığını, Çetin’in de Osman’ı silahla vurduğundan bahseden Ceylin’e Çetin, karnını gösterdi. Böyle bir şey olmadığından dile getirdi.

ADLİYEDE YASAK AŞK

Pars ve Derya’ya gazetecilerin yönelttiği sorularla Yekta’nın gülüşleri havada uçtu: “En sevdiğim mevsim geldi. Skandal mevsimi” Bir önceki bölümde Pars, Rafet Amir hakkında soruşturma başlatmış, o da yardım için Yekta ile iletişime geçmişti. Yekta’nın gazetecilerle konuşmasının ardından 45’inci bölümde haklarında adliyede yasak aşk haberleri çıktı.

DÜĞÜM ÇÖZÜLECEK Mİ?

Merve’nin bulunmasının ardından ifadesi alındı. Diğerlerinin aksine Merve, yemeğe hazırlık yapmadığını, yemek masasına direk oturduğunu söyledi. Ilgaz, çelişkili ifadeler nedeniyle HTS talep etti. Dördünün de rıhtım bölgesinde olduğu ortaya çıktı.

En yakın karakolu ziyaret eden Ilgaz ve Eren, o gün rıhtımdan silah sesi ihbarı olduğu haberini aldı. Olayların yaşandığı terası keşfe giden Eren ve Ilgaz, yaşananlara bir adım daha yaklaştı.

Dede Merdan’ın tüm delileri yok etme çabasına karşın Ilgaz, duvarda mermi çekirdeği buldu ve olay yeri inceleme talep etti.

OYUNCU KADROSU

Haberin Devamı

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, yeni bölümleriyle her pazar günü saat 20.00’da Kanal D’de.