Cadde 'Yargı'da durumlar karışıyor! Ilgaz tutuklandı

'Yargı'da durumlar karışıyor! Ilgaz tutuklandı

06.04.2023 - 10:22 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 9 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak 60’ıncı bölümü, seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Ilgaz'ın tutuklanmasını fırsat bilen yeni savcı, müfettişten izin alarak Ilgaz'ın odasına yerleşiyor. Müfettiş, Ömer'in bazı hareketlerinden şüphelenmeye başlıyor. Herkesi şok edecek bir itirafta bulunan Yekta ise gazeteciyi Ömer'in öldürdüğünü söylüyor.

Hikayenin derinleştiği ve giderek heyecanlı hale geldiği Yargı'nın 60’ıncı bölümünden yayınlanan tanıtımda; tutuklanan Ilgaz ile Ceylin’in vedalaşması duygu dolu anların sinyalini veriyor.

Haberin Devamı

Yekta’nın, Ceylin’e Ömer’le ilgili itirafı olayların karışacağını gösteriyor. Diğer tarafta Eren’in Çınar’ı aradığı anlar ise "Çınar’ın başına bir şey mi geldi?" sorusunu akıllara getiriyor.

Yargıda durumlar karışıyor Ilgaz tutuklandı

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı sevilen dizinin kadrosunda; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargıda durumlar karışıyor Ilgaz tutuklandı

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Yargıda durumlar karışıyor Ilgaz tutuklandı