Cadde Yargı'da nefes kesen sezon finali! Ilgaz yaşıyor mu?

Yargı'da nefes kesen sezon finali! Ilgaz yaşıyor mu?

08.05.2023 - 00:17 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Ay Yapım imzalı, sürükleyici hikayesiyle çok konuşulan dizisi 'Yargı', büyük bir heyecanla beklenen sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Cinayet şüphesiyle yargılanan Ceylin, Eren'in de büyük çabasıyla serbest kalırken, Turgut Ali'nin kaçış planı tutmadı. Ilgaz'la yapmak istediği tatili gerçekleştirmek için Alaçatı'ya giden Ceylin büyük bir şok yaşadı. İşte Yargı'nın 63'üncü bölümünde yaşananlar...

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

Merve BARUT / Milliyet.com.tr
Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimlerin yer aldığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı', 63'üncü bölümüyle sezon arası verdi. 

Haberin Devamı

'YARGI' SON BÖLÜM İZLE

EYÜP'Ü ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Yargı'nın duygu yüklü son bölümünde; Ilgaz’ın dosyasından çekilen Eren, Ceylin’in bir an önce serbest kalması için harekete geçti. Esas düşmanı fark ettirmeden yakalamak ve Ceylin’i aklamak isteyen Eren, Ceylin'e, ''En çok sana ihtiyacım var. Bana her şeyi dümdüz söyle tamam mı? Eyüp'ü bıçakladın mı?'' diye sordu ve aldığı yanıtla Eyüp'ü, Ceylin'i öldürdüğünden emin oldu. Ancak, bu konuşmaları yaparken ikisi de Eyüp'ün yaşadığından habersizdi.

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

EREN, TURGUT ALİ'DEN ŞÜPHELENDİ

Eren, Ilgaz'ın katilinin kim olduğunu araştırırken, Ceylin'e, Turgut Ali'den şüphelendiğini söyledi. ''O da ihtiyaç sahibi bir maşa. Delilim yok, ama bulacağım'' dedi.

METİN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Haberin Devamı

Oğlunun ani kaybına dayanamayan Metin, Ilgaz'ı son kez görmeye giderken morgun kapsının önünde yığılıp kaldı. Kalp krizi geçiren Metin apar topar hastaneye kaldırıldı.

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

OFİSİNDE SAKLADIĞI BIÇAĞIN YERİNİ SÖYLEDİ

Turgut Ali, Ilgaz cinayetinin şüphelisi olarak görülen Ceylin'i yeniden sorguya aldı ve Ilgaz'ın vurulduğu silahın ruhsatsız olduğunu söyleyerek, ''Silahı nereden aldın?'' diye sıkıştırdı. Ceylin, Turgut Ali'nin hiçbir sorusuna cevap vermeyeceğini söyledi.

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

Eyüp'ü öldürdüğünü defalarca kez söylemesine rağmen, Turgut Ali, Ceylin'e olay yerinde herhangi bir kanıt bulunamadığı için inanmadı. Ceylin de Turgut Ali'yi inandırmak için, Eyüp'ü öldürdüğü bıçağı ofisindeki saksının içine gömdüğünü söyledi ve gidip bakmalarını istedi.

CEYLİN'İN EVİNE GİTTİ

Bunun üzerine; Turgut Ali, Ceylin'in gözaltına alınırken yanında bulunan eşyalarını kontrol etmek istediğini söyleyip çantasından gizlice evinin anahtarını aldı. Hiç vakit kaybetmeden Ceylin'in evine gidip, Eyüp'ün yaralanmasına sebep olan bıçağı buldu ve aldı. Ekipleri arayıp, Ceylin'in evine gidip bıçağa bakmalarını istedi.

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

Turgut Ali daha sonra Ömer'le görüştü. Ömer, Eyüp'ün ölmediğini söyledi ve Ilgaz'ın katili olarak neden Ceylin'i seçtiği sorusuna da, ''Benden hoşlanmadı. Bu da beni üzdü. Üzülmeyi sevmem'' yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

YEKTA, ILGAZ'IN KATİLİNİ BULMAK İÇİN YARDIM EDECEĞİNİ BELİRTTİ

Eren, Yekta'nın yanına gitti ve gerçek katillerin bulunması için ondan yardım istedi. Her şeyin arkasında Haluk ve Turgut Ali'nin olduğundan şüphelendiğini anlattı. Yekta da ''Düşmanımız ortak'' diyerek, Eren'le iş birliği yapacağını belli etti.

ILGAZ'IN OTOPSİ RAPORUNU HALUK'A GÖTÜRDÜ

Turgut Ali, Haluk'a Ilgaz'ın otopsi raporunu götürdü. ''Şimdi sıra sende. Sözünü tut, dediğini yap'' dedi. Haluk da, Turgut Ali'ye sözünü tutacağını söyledi.

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

ILGAZ'IN HIRKASINA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Merdan, Ilgaz'ın cenaze töreninin bir an önce yapılması gerektiğini Çınar'a söyledi. Metin hastanede yattığı ve oğluna veda edemeyeceği için Çınar buna pek sıcak bakmadı. Ilgaz'ın kokusunu unutmamak için bir kıyafetini isteyen Ceylin'in bu büyük isteğini Eren yerine getirdi. Ilgaz'ın hırkasına sarılan Ceylin gözyaşlarına boğuldu. Sonra da üstüne giydi. Metin hastanede olduğu için cenaze töreniyle ilgili işlemleri Çınar halletmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

CEYLİN'İN CENAZE TÖRENİNE KATILMASI İÇİN İZİN İSTEDİ

Eren ve Derya, Ilgaz'ın Turgut Ali ile adliyeden birlikte çıktıkları anlara ait görüntüleri izlerken, içeriye Turgut Ali girdi. O gün adliyeden birlikte çıktıklarını, Ilgaz'ın Özcan'dan şüphelendiği için canının sıkkın olduğundan bahsetti. ''Gördüğünüz gibi buradan bir şey çıkmaz'' diyerek odadan ayrıldı.   Geri dönüp, Eren'in dosyadan çekildiği halde neden ilgilendiğini sordu. Derya da, Eren'i kendisinin çağırdığını söyledi. Eren, Ceylin'in Ilgaz'ın cenaze törenine katılması için Turgut Ali'den izin istedi. Kesin bir cevap vermeyen Turgut Ali bunu düşüneceğini söyledi.

ILGAZ DEFNEDİLDİ- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

KIYAFETLERİNDEN BARUT İZİ ÇIKTI

Ceylin'in, Ilgaz'ın öldüğü gün giydiği ve kontrole götürülürken kaybolan kıyafetleri bulundu. Ceylin'in o gün giydiği kıyafetlerinde barut izinin çıkması Eren ve Derya'yı yıktı. Durum böyle olunca, Ceylin'in cenaze törenine katılması da imkansızlaştı.

CENAZE HABERİNİ CEYLİN'E, ÇINAR VERDİ

Çınar, Ceylin'i ziyaret etti ve gözyaşları içinde ''Abla biz yarın abimi defnedeceğiz'' dedi. Yekta'yla konuşan Ceylin ,''Cenazeye gideceğim. Siz beni delirtmek mi istiyorsunuz? Ben kocamın cenazesine gitmek istiyorum. Kendi ellerimle toprağa vereceğim onu. Bir yolunu bul. Yalnız bırakmayacağım ben Ilgaz'ı. Veda etmek istiyorum'' diye ortalığı yıktı.

Haberin Devamı

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

YEKTA, CEYLİN'İN HASTANEDEN KAÇMASINA ENGEL OLDU

Sevdiği adama son kez veda etmek isteyen Ceylin, plan yaptı. Ilgaz'ın cenaze törenine katılamayan Ceylin bayılma numarası yaptı. Ekipler Ceylin'i yerde yatarken bulunca ambulansa haber verdiler. Hastaneden kaçıp cenaze törenine katılmak isterken, Yekta'ya yakalandı. Yekta, Ceylin'i ''Defnettiler'' diyerek hastaneden çıkmasını engellemeye çalıştı.

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

CEYLİN SERBEST BIRAKILDI

Mahkemeye çıkan Ceylin serbest bırakıldı. Ceylin'in serbest kaldığını duyan Turgut Ali'yi büyük bir korku kapladı. Turgut Ali'nin hayal kırıklığına uğradığı o anki yüz ifadesi Derya'nın dikkatinden kaçmadı. Turgut Ali, daha fazla vakit kaybetmek istemedi ve kızını tedavi ettirmek için Almanya'ya gitmek üzere yola çıktı.

CEYLİN, ILGAZ'IN MEZARI BAŞINDA- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

''BEN NASIL YAŞAYACAĞIM SENSİZ''

Ceylin, gözaltı kararı kaldırılır kaldırmaz soluğu Ilgaz'ın mezarında aldı. ''Sevgilim gerçekten gittin mi? Bıraktın mı beni gerçekten? Ben nasıl yaşayacağım sensiz? Nasıl devam edeceğim hayata'' şeklindeki yakarışı herkesi kahretti.

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

TÜM OKLAR TURGUT ALİ'YE ÇEVRİLDİ

Yekta ile Ceylin, Turgut Ali'nin kıyafetlerindeki barut izini bulup asıl katilin o olduğunu kanıtlamak için otele gitti. Turgut Ali'nin, Ilgaz'ın öldürüldüğü gün üstünde olan kravatını alıp incelemeye gönderdiler. Yapılan incelemede, kravatta barut süprüntüsü bulundu. O sırada; Haluk'un, Almanya'daki bir kliniğe Turgut Ali adına para yatırdığı da ortaya çıktı. 

EYÜP KENDİNE GELDİ

Turgut Ali, ailesiyle Almanya'ya gideceği sırada gözaltına alındı. Daha sonra da Ömer, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Yaşananların ardından, memurun elinden silahı alan Turgut Ali intihar etti. Ambulansın için kendine gelip gözlerini açan Eyüp, nerede olduğunu anlamaya çalıştı. Ömer'in onu kaçırıp sakladığı yerden çıkmayı başardı.

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

RÜYA MI, GERÇEK Mİ?

Eren; Ceylin'in Ilgaz'la planını yaptığı tatili gerçekleştirmesi için Alaçatı'ya götürdü. Tatil için ikna olan Ceylin, Alaçatı sokaklarında dolaşırken karşısında Ilgaz'ı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.  Mutluluk gözyaşları içinde Ilgaz'a sıkı sıkı sarılan Ceylin bir rüyanın içinde mi, yoksa Ilgaz gerçekten ölmedi mi?

Yargıda nefes kesen sezon finali Ilgaz yaşıyor mu

REYTİNGİN ZİRVESİNDE

Yargı rüzgarının estiği gecede dizi, seyirciyi hem ağlattı hem de yeni sezona dair merakını artırdı. Soluksuz izlenen sezon finali sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer alırken, reytinglerde de yine gecenin birincisi oldu. Dizi AB’de 7,07 reyting ve 19,70 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,69 reyting ve 18,51 izlenme payı, Total’de ise 6,55 reyting ve 17,22 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, yeni sezonda da heyecan dolu bölümleriyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

RÜYA MI GERÇEK Mİ? İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN