Cadde 'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı

'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı

15.03.2024 - 17:39 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın yeni bölümünden yayınlanan ilk tanıtımda; Eren Komiser'in, "Parçalamışlar kızımı" deyip feryat ettiği o anlar izleyicinin yüreğine dokunmuştu. Merakla beklenen Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu.

Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Ay Yapım imzalı dizinin 17 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek olan 87’nci bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

Haberin Devamı

YARGI SON BÖLÜM...

Ilgaz’ın işlenen cinayetle ilgili edindiği önemli bir ipucu ile başlayan tanıtıma, Yekta ve Laçin’in nikâh töreni sonunda Yekta’nın söylediği "Benim de kazanamayacağım bir savaş varmış Ceylin. Yekta Tilmen’in sonuna geldik belki de" cümlesi damga vurdu.

Yargının yeni bölümünden bir tanıtım daha O sahneye can dayanmadı

"YAŞIYOR"

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı'da Eren ve Efe’yi sahilde gördüğümüz anlarda denizde arama yapan ekiplerden gelen ‘Yaşıyor’ kelimesi ise Tuğçe ile ilgili birçok soruyu da beraberinde getirdi.

Yargının yeni bölümünden bir tanıtım daha O sahneye can dayanmadı

Çok izlenen dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken; Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler de kadroda bulunuyor.

Yargının yeni bölümünden bir tanıtım daha O sahneye can dayanmadı