Cadde Yelkenler, altıncı Rixos Sailing Cup için açıldı

Yelkenler, altıncı Rixos Sailing Cup için açıldı

15.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Rixos Premium Göcek’in ev sahipliğinde, ‘Dostluk Kazansın’ sloganıyla Göcek koylarında gerçekleştirilen Rixos Sailing Cup 2021, yelken- severlerin ilgi odağı oldu

Yelkenler, altıncı Rixos Sailing Cup için açıldı

Dünyaca ünlü Göcek koylarında, Rixos Premium Göcek’in ev sahipliğinde, ‘Dostluk Kazansın’ sloganıyla 9-12 Kasım tarihleri arasında bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Rixos Sailing Cup 2021, yüksek katılıma sahne oldu. Türkiye, Almanya, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Hollanda, Fransa ve Kanada’dan 65 tekne ve 472 yarışçı katılım sağladı. Nissan, Anadolu Efes +1, Şark Saatçilik/Oris, Marintürk ve Tersane İstanbul’un sponsor olduğu organizasyona 195 kadın yelkensever katıldı.
Özlem Yıldız, Emre Kaya, Soner Arıca ve porcu Cem Bölükbaşı da yarıştı. IRC 1 kategorisinin birincisi Courrier De Coeur isimli tekne ile Andrey Arbuzov ve ekibi olurken, IRC 2 kategorisinde Winds of Island isimli tekne ile Sebahattin Kutoğlu ve ekibi, IRC Charter kategorisinde Pandeia isimli tekne ile Larus Yachting takımı, Freshmen kategorisinde 4 Friends isimli tekne ile Peater Yacht takımı birinci oldu.
Kazananlara ödülleri, organizasyona özel davetli olarak katılan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ tarafından verildi. Aslantuğ, “Dostluk kazansın diye yapılan yarışların en önemli misyonu çevreyle dost olmaya çalışmaktır. Sorumluluk almak, üretmek ve bunu yeni kuşaklara bu heyecanlarla aktarmaktır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yelkenler, altıncı Rixos Sailing Cup için açıldı