Cadde Yeni sevgilisiyle görüntülenen Nur Fettahoğlu: İki yetişkin bekarız!

Yeni sevgilisiyle görüntülenen Nur Fettahoğlu: İki yetişkin bekarız!

11.01.2023 - 09:37 | Son Güncellenme:

İş insanı Levent Veziroğlu ile sekiz yıllık evliliği 2021'de sona eren Nur Fettahoğlu, önceki akşam yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Basın mensuplarını görünce panikleyerek kaçan oyuncu, yanındaki kişinin evli bir iş insanına benzetilmesi üzerine çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Yeni sevgilisiyle görüntülenen Nur Fettahoğlu: İki yetişkin bekarız

Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Peyker Yöreoğlu' karakteriyle şöhreti yakalayan Nur Fettahoğlu, önceki gün araç içinde yeni sevgilisiyle görüntülendi. Kameraları fark edince panikleyen ikili, hızla oradan uzaklaştı. Yanındaki kişinin evli bir iş insanına benzetilmesi üzerine Fettahoğlu, ertesi gün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

"SAKİN VE HUZURLU BİR İLİŞKİM VAR"

Haberlerde adı geçen iş insanını tanımadığını, yanındaki kişinin ise yeni sevgilisi olduğunu duyuran Fettahoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Günün erken saatlerinden itibaren çıkan haberler beni derinden üzmüştür. Bahsi geçen kişiyi tanımadığımı ve kendisiyle bir tanışıklığımın olmadığını belirtmek isterim. Kıymet verdiğim sakin ve huzurlu bir ilişkim olduğu doğrudur.

Yeni sevgilisiyle görüntülenen Nur Fettahoğlu: İki yetişkin bekarız

SEVGİLİSİ İÇİN 'BEKAR' VURGUSU

Ünlü oyuncu, "Her şeyden önce bir kız annesi olarak kendi ailemin ve değer verdiğim kişinin ailesinin mahremini korumak zorundayım. İki yetişkin bekar olarak yaşadığımız ilişkinin hiç içinde olmak istemediğim duruma çekilmesinden dolayı rahatsızlık ve şaşkınlık içerisindeyim. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyiniz" açıklamasını yaptı.

Yeni sevgilisiyle görüntülenen Nur Fettahoğlu: İki yetişkin bekarız