Cadde 'Yıldız De Bana' ilk bölümüyle tam not aldı! 'Sanat iyileştirir'

'Yıldız De Bana' ilk bölümüyle tam not aldı! 'Sanat iyileştirir'

01.04.2023 - 09:00 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaç edinen yarışma programı 'Yıldız De Bana', 31 Mart Cuma akşamı canlı yayınla ekrana geldi. İşte ilk bölümüyle seyirciden tam not alan 'Yıldız De Bana'da yaşananlar...

Buse BULAT / Milliyet.com.tr
'Yıldız De Bana'nın ilk bölümü 31 Mart Cuma akşamı ekranlara geldi. ünlü oyuncular Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz’ün jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel’in yaptığı Yıldız De Bana’da, 9 kadın ve 9 erkek olmak üzere toplam 18 yarışmacı yer aldı.

Haberin Devamı

"TÜM TÜRK HALKINA GEÇMİŞ OLSUN"

Programın açılışını yapan Tansel Öngel, "Normal şartlarda 81 ilimizi kapsayan bir eleme yapmak istiyorduk. Fakat yaşadığımız deprem felaketi yüzünden bu isteğimizi önümüzdeki sezonlara ertelemek zorunda kaldık. Bu vesileyle tüm Türk halkına geçmiş olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

"SANATIN İYİLEŞTİRİCİ BİR GÜCÜ VAR"

Öngel'in davetiyle çıkan, sahneye programın genel sanat yönetmeni Hamdi Alkan; programın süreciyle ilgli konuştu:

Zorlu bir süreç bu. Çok üzücü bir olay yaşadık. 'Ne yapacağız, ne edeceğiz' diye düşünürken, 'Sanat iyileştirir. Sanatın iyileştirici bir gücü var. Hepimizin umudu gençler' dedik. Ekip arkadaşlarımızla beraber birçok ili gezdik. O kadar çok adayımız vardı ki... İnsan karar vermekte çok zorluk çekiyor. Burada olabilmek bir cesaret işi, ama günün sonunda 18 kişiye karar vermek zorundaydık.

"SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK"

"Belki ilerleyen zamanlarda küçük sürprizlerimiz olacak" diyen Alkan, "Çünkü burada olsun istediğimiz, aklımıza takılan oyuncularımız var. Onlarla bir arada olacağız" dedi.

Yıldız De Bana ilk bölümüyle tam not aldı Sanat iyileştirir

Yarışmacılara, "Yüksek enerjinizle jürinin karşısına çıkın" diyerek öğüt veren Hamdi Alkan'ın sözlerini noktalamasının ardından, jüri üyeleri Büşra Pekin, Zafer Algöz ve Hülya Avşar tek tek sahneye davet edildi.

Haberin Devamı

"HEYECANIM İKİYE KATLANDI"

Büşra Pekin, "Yarışmacıları biz de ilk defa seyirciyle birlikte göreceğiz, merakla bekliyoruz" derken; Zafer Algöz, "Canlı performans, her zaman candır. Biz de heyecanla bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Hülya Avşar da, "Bu hem çok saygı duyduğum, hem de çok eğleneceğimizi düşündüğüm bir program. Canlı oluşuyla heyecanım ikiye katlandı" diyerek arkadaşlarına katıldı.

Yıldız De Bana ilk bölümüyle tam not aldı Sanat iyileştirir

YARIŞMACILAR SAHNEYE ÇIKTI

Ardından binlerce kişinin arasından seçilen 18 yarışmacının seçilme sürecindeki görüntüleri ekranlara geldi. Ahmet Anzaflıoğlu, Ahsen Bülbül, Arca Öz, Arya Bozabalı, Batuhan Demir, Beyza Çelik, Dilan Bulut, Doğa Küçükceylan, Emre Özcanan, Eren Emingil, İrem Büğrüoğlu, Ömer Kılıç, Ömer Man, Özlem Sagun, Pamir Duran, Sedanur Bakar, Sumru Koç ve Tufan Aydın; tanıtımlarının ardından performanslarını sergilemek için sahneye çıktılar.

1/18

2/18

3/18

4/18

5/18

6/18

7/18

8/18

9/18

10/18

11/18

12/18

13/18

14/18

15/18

16/18

17/18

18/18

YILDIZLAR AÇIKLANDI

Jüri üyeleri, gruplara bölünerek gerçekleştirdikleri performanslarının ardından her bir oyuncuya bireysel olarak puan verdi. Gecenin sonunda 5 yıldız alarak en düşük puana sahip olan kişi, Sedanur Bakar oldu. Emre Özcanan ve Ömer Kılıç ise 12 yıldız ile listenin başındaydı.

Haberin Devamı

Yıldız De Bana ilk bölümüyle tam not aldı Sanat iyileştirir

En az yıldızı alan Sedanur, bir sonraki performansında sergilemek için jüriden bir 'ödev' zarfı alırken, en yüksek puanı alan iki kişi; bir sonraki performanslarında rol arkadaşlarını seçme hakkı kazandı.

Yıldız De Bana ilk bölümüyle tam not aldı Sanat iyileştirir

TÜM EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ

Ardından programın kapanışını yapan sunucu Tansel Öngel, jüri üyelerine, seyircilere, teknik ekibe ve yarışmacılara teşekkür etti.

'Yıldız De Bana', yeni bölümleriyle her Cuma saat 20.00'de Kanal D'de...