Cadde Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük!

Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük!

16.01.2024 - 17:48 | Son Güncellenme:

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgil acımasız ve kıskanç biri olduğunu söylemişti. Morgül'e geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un Zeki Müren'le ilgili sözleri soruldu.

Yılmaz Morgülden Bülent Ersoya: Tek bildiği şey görgüsüzlük

Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim Masada' programında yaptığı açıklamayla gündem olmuştu. "Zeki Müren mi büyük, Bülent Ersoy mu?" sorusu üzerine sanatçı, "Rahmetli Zeki Müren çok önemli bir stardı. Sanat ve şov açısından gerçek bir şovmendi. Müzeyyen Senar, bana 'Sen benim yerimi alacaksın' derdi. Zeki Müren de bana 'Japon Çiçeği' derdi. Müzeyyen Senar'ın sözlerini duyunca 'Allah'ım bu Japon'un canına al' demiş benim için. Ben de bunu yanında çalışanlarından duydum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"ZEKİ MÜREN ACIMASIZ BİR İNSANDI"

Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş sonra da 'Siz bunu benden çaldınız' diye insanlardan şikayetçi olmuş. Benim de mücevherlerim çalınmıştı. O yüzden de karakolda karşılaştık. İçerideki bir odadan inleme sesleri geldiğini duyunca ne olduğunu sordum. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı.

Yılmaz Morgülden Bülent Ersoya: Tek bildiği şey görgüsüzlük

"BUNU KİMSE BİLMEZ"

Bülent Ersoy, "Bunu kimse bilmez ama beni kıskançlığından öldü. 36 tane hap kullanıyordu normalde ama öldüğü gün hiç ilaçlarını almamış. Orada da kalp krizi geçirip öldü" şeklinde konuşmuştu.

Yılmaz Morgülden Bülent Ersoya: Tek bildiği şey görgüsüzlük

YILMAZ MORGÜL SERT ÇIKTI

KKTC'de yeni nesil eğlence mekanı Cemiyet By News; sahnesinde dün akşam Yılmaz Morgül'ü ağırladı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Morgül'e geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un Zeki Müren'le ilgili sözleri soruldu.

Yılmaz Morgülden Bülent Ersoya: Tek bildiği şey görgüsüzlük

"BUNLAR FANİ ŞEYLER ERSOY"

Morgül ise, "Ersoy, biliyor ki Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük dev anıtı bizim kıymetli Çanakkale şehitliği yapılması aşamasındaki en büyük emeği maddi ve manevi şekilde 44 ücretsiz konser veren büyük sanat Güneşi Zeki Müren'den başkası değildir. Edindiği tüm malı yine devletine hibe etmiş bir sanatçıdır. Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti'ne ne taş koymuş, ne eser bırakmış ki ölen bir insanın arkasından bu sözleri sarf ediyor. Onun bildiği tek şey ise görgüsüzce kürk, pırlanta ev araba bunlar fani şeyler Ersoy" dedi.

Haberin Devamı