Cadde Çağatay Ulusoy'dan gizli yardım

Çağatay Ulusoy'dan gizli yardım

16.11.2016 - 08:20 | Son Güncellenme:

Oyuncu Çağatay Ulusoy, yine ‘Ağabeyim’ dediği Kenan İmirzalıoğlu’nun izinden gitti. Ulusoy, Siirt’teki bir köy okuluna gizlice yardım etti. Yardım, yetkililerin ‘Örnek olsun’ diye yayınladıkları videoyla ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoydan gizli yardım

Sanat hayatının yanı sıra özel yaşamında da Kenan İmirzalıoğlu'nu örnek alan Çağatay Ulusoy, yine ustasının izinden gitti. Ulusoy, Doğu illerindeki yardıma muhtaç pek çok okula gizlice destek veren Kenan İmirzalıoğlu gibi alkışlanacak bir davranışta bulundu. Yakışıklı oyuncunun, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi ve kıyafet desteği sağlamak amacıyla hayata geçirilen 'Geleceğe Işık Tut' projesine destek verdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

'KENDİ GİBİ YÜREĞİ DE GÜZEL'
Siirt'in Eruh ilçesindeki Keklitepe Köyü öğrencilerinin yüzünü güldüren Ulusoy'un yardımı, projenin yaratıcılarının dün yaptıkları instagram paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Projenin resmi sayfasında Çağatay Ulusoy'un bu duyarlı davranışı şu sözlerle duyuruldu: "Sevgili Çağatay Ulusoy tarafından yollanan hediyeler öğrencilerimize ulaştı. Özellikle büyük bir hassasiyetle gizli olarak gönderdiği hediyelerden dolayı teşekkür ediyor, herkese örnek olmasını temenni ederek bu paylaşımı yapıyoruz." Soğuk kış günlerinde miniklerin yüreğini ısıtan Ulusoy'un hayranları da "Kendi gibi yüreği de güzel adam" yorumlarıyla genç oyuncuyu tebrik etti..

ÇAĞATAY'A PANKARTLI TEŞEKKÜR
Siirt'teki minikler, kendilerine yardım yollayan Çağatay Ulusoy'a teşekkür etmek için özel bir pankart hazırladı.. (Takvim)


Çağatay Ulusoydan gizli yardım