Gündem Çaldıklarını bebek arabasına sakladı, yakalanınca ’Eşim duymasın’ diye yalvardı

Çaldıklarını bebek arabasına sakladı, yakalanınca ’Eşim duymasın’ diye yalvardı

15.12.2015 - 14:54 | Son Güncellenme:

ADANA’da marketten kaşar peynir, meyveli yoğurt ve sıvı yağ çaldığı ileri sürülen Hasan Y., polis ekiplerine yakalanınca, "Eşimin haberi olmasın, duyarsa beni yaşatmaz" dedi.

Çaldıklarını bebek arabasına sakladı, yakalanınca ’Eşim duymasın’ diye yalvardı

Dün akşam Fevzipaşa Mahallesi’ndeki bir markete bebek arabası ile gelen Hasan Y., rafların arasında dolaşmaya başladı. Markette başka müşterinin olmamasını fırsat bilen Hasan Y., iddiaya göre 700 gramlık bir paket kaşar peynir, meyveli yoğurt ve sıvı yağları raftan alıp, bebek arabasına yerleştirdi. Bir süre daha markette dolaşan Hasan Y., parasını ödemeden çıkmak isteyince yakalandı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri zanlı Hasan Y.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde, "Eşimin haberi olmasın, hırsızlık yaptığımı duyarsa benim için iyi olmaz. Size sorarsa, ’Denetimli serbestliği vardı, imzaya gitmediği için aldık’ dersiniz" diyerek polise yalvardı.

Sorgusunda, ürünleri çalmadığını ileri süren Hasan Y., "Ben parasını ödeyecektim" diye ifade verdi. Yaklaşık 150 TL değerindeki ürünü çalmakla suçlanan Hasan Y., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı hakkında, adli kontrol yasası uygulanarak denetimli serbeslik verildi.