Gündem Çamaşır ipleri hayatını kurtardı

Çamaşır ipleri hayatını kurtardı

12.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa’da alkol ve uyuşturucu alan Orhan Can hava almak için çıktığı 7 katlı apartmanın 6’ncı katından düştü. 5’inci kattaki çamaşır iplerine takılan Can, şans eseri hayatta kaldı.

Çamaşır ipleri hayatını kurtardı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 36 yaşındaki Orhan Can, oturduğu 7 katlı bir apartmanın 6’ncı katında iddiaya göre uyuşturucu ve alkol aldı. Daha sonra balkona hava almak için çıkan Can dengesini kaybederek demir korkulukları aşarak aşağıya düştü. Bu sırada 5’inci katta bulunan çamaşır ipleri yay görevi yaparak Orhan Can’ın zemine düşmesini engelleyerek onu balkona fırlattı. Acı içinde kıvranan Orhan Can’ın kolu, balkon demirlerine sıkıştı.
Evdekiler hırsız sandı
Orhan Can’ın çığlıkları üzerine evde kardeşi 10 yaşındaki Seyit Akgüryan ile birlikte bilgisayar oyunu oynayan 15 yaşındaki Metehan Akgüryan, eve hırsız girdiğini düşünerek korkudan balkon kapısını kilitleyip polisi aradı. Kardeşiyle birlikte aşağı inen Metehan Akgüryan polislerle birlikte tekrar yukarıya çıktı. Yarım saat süren çalışma sonucu kolu sıkıştığı yerden çıkarılan Orhan Can ambulansla hastaneye kaldırıldı.