Ege Çamlaraltı’nda anasınıfından liseye eğitim

Çamlaraltı’nda anasınıfından liseye eğitim

23.04.2017 - 06:20 | Son Güncellenme:

63 yıllık eğitim mabedi, öğrencilerine üç yabancı dil öğretiyor

Çamlaraltı’nda anasınıfından liseye eğitim

63 yıldan bu yana eğitimde örnek uygulamalara imza atan Çamlaraltı Koleji, geleceğin çağdaş ve başarılı bireylerini yetiştiriyor. Ana sınıfından liseye dek verdiği eğitimle genç kuşakları geleceğe hazırlayan Çamlaraltı, öğrencilerinin gösterdiği dünya çapındaki başarılarla eğitim ve öğretim alanında fark yaratıyor.

Haberin Devamı

Çamlaraltı Koleji olarak elde ettikleri başarıların sırrının ekip çalışmasından kaynaklandığını belirten Genel Müdür Gülçağ Gençer, başarılarla dolu 63 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kişiye özgü

Çamlaraltı Koleji’nin, köklü geçmişi, bilinirliği, kaliteli eğitim anlayışı, akademik ve sosyal alanlarda elde ettiği başarılarıyla bilinçli velilerin tercihi olmayı başardığını vurgulayan Gençer, “Çamlaraltı Koleji olarak spordan sanata, sosyal bilimlerden sayısal alanlara kadar elde ettiğimiz çok sayıda başarı var. Bu hem biz yöneticilerin ve öğretmenlerin hem de öğrencilerimizin kendilerine güvenmesini, geleceğe umutla bakmasını sağlıyor. Her öğrencimizin birey olduğu gerçeğini asla unutmadan hareket ediyoruz” dedi.

Yazarlar