01.11.2018 14:50 | Son Güncelleme:

Can Yaman kimdir? Can Yaman'ın annesi kaç yaşında?

Can Yaman kimdir? Başarılı oyunculuğuyla bilinen Can Yaman, annesiyle paylaştığı fotoğraf sonrasında gündeme geldi. Can Yaman'nın annesiyle olan pozu hayranlarını arayışa geçirdi. Can Yaman'ın annesi kaç yaşında? Can Yaman hangi dizilerde oynadı?

Adını başarılı projelerde geçiren Can Yaman kimdir? Romantik komedilerin vazgeçilmez ismi haline gelen Can Yaman hakkında merak edilen bilgiler şu şekilde...

CAN YAMAN VE ANNESİ

CAN YAMAN'IN ANNESİ KAÇ YAŞINDA?

Can Yaman'ın annesi Güldem Can’ın yaşı Teve2 programına da konu oldu. İkilinin görüntüleri üzerine yorumda bulunan Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt, Türkiye'de önemli bir holdingde yönetici asistanlığı yapan Güldem Can’ın 48-49 yaşlarında olduğunu söyledi. 

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman (d. 8 Kasım 1989, İstanbul), Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay adlı dizilerdeki rolleriyle tanınan Türk oyuncu.

Liseyi İtalyan Lisesi'nde okuyan Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir.

Baba tarafından Arnavut kökenlidir.

Filmografi

Dizi

2014    Gönül İşleri    Bedir    Yardımcı Karakter
2015    İnadına Aşk    Yalın Aras    Başrol
2016    Hangimiz Sevmedik    Tarık Çam    Başrol
2017    Dolunay    Ferit    Başrol
2018-    Erkenci Kuş    Can Divit    Başrol

Bu habere ifade bırak
  • 1Mutluyum
  • 0Şaşkınım
  • 0Kararsızım
  • 0Kızgınım
  • 0Üzgünüm
Toplam Oy1