Gündem Canan Ergüder ile Kenan Ece evleniyor!

Canan Ergüder ile Kenan Ece evleniyor!

04.08.2016 - 12:46 | Son Güncellenme:

Dizi de yaşadıkları aşkı gerçeğe dönüştüren oyuncu Canan Ergüder ile Kenan Ece evlenmek için hazırlıklara başladı. Güllerin Savaşı dizisinde rol arkadaşı olup tanışan çift çok mutlu olduklarını söyledi. Dizi de yaşadıkları aşkı gerçeğe dönüştüren oyuncu Canan Ergüder ile Kenan Ece evlenmek için hazırlıklara başladı. İşte detaylar haberimizde...

Canan Ergüder ile Kenan Ece evleniyor

Güllerin Savaşı adlı dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kenan Ece ile Canan Ergüder evlilik yolunda ilerliyor. Güllerin Savaşı'nda aşkta da, işte de kaybeden kadın rolü olan Gülfem karakterine can veren Ergüder, gerçek hayatta kazandı

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı dizisinin Gülfem’i Canan Ergüder dizide aşk yaşadığı 35 yaşındaki Kenan Ece’yi senaryo gereği sonunda kaybetmişti. Final yapan dizinin ardından aşk gerçeğe dönüştü. Geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini ilan eden çift, gerçek hayatta mutlu sona ulaşmak için nikah hazırlıklarına başladı.

YENİ SEZONDA MUHTEŞEM YÜZYIL'DA OLACAK

Binbir Gece, Behzat Ç, Galip Derviş ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol alan 39 yaşındaki Canan Ergüder, yeni sezon için Muhteşem Yüzyıl Kösem'e evet dedi.

AİLE YEMEĞİ YEDİLER

Canan Ergüder ile Kenan Ece evleniyor

Ece'nin annesi Esin Hanım'ın Bozcaada'da işlettiği motelde hem tatil hem de evlilik hazırlığı yapan çift, önceki gün ailece Kafa Kafe'de akşam yemeği yedi.