Ankara Çankaya Belediyesinden Konserli Temel Atma Töreni

Çankaya Belediyesinden Konserli Temel Atma Töreni

01.04.2017 - 23:35 | Son Güncellenme:

.

Çankaya Belediyesinden Konserli Temel Atma Töreni

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen ünlü sanatçı Selda Bağcan konseriyle Esat Kent Meydanı’nın temel atma töreni gerçekleştirildi.
Çankaya Belediyesi, 20 yılı aşkın süredir Ankaralılara hizmet veren Esat Pazar Yeri’ni çok amaçlı bir kent meydana dönüştürme çalışmalarını başlattı. Temel atma töreni dolayısıyla Türk halk müziğinin usta ismi Selda Bağcan, vatandaşlara konser verdi. Programa Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in yanı sıra, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve çok sayıda Ankaralı katıldı.
4 ay boyunca temel atma ve açılışların olacağı müjdesini veren Başkan Taşdelen, “Önümüzdeki 4 ay temel atmalarla, açılışlarla geçecek. Biz şehitlerimizin ismini Çankaya’da yaşatıyoruz. Çünkü biz özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı şehitlerimize borçluyuz. Nisan ayı içinde Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin Parklarını açacağız. Ankaramıza büyük hizmetler vermiş olan Gençlerbirliği Kulübümüzün rahmetli Başkanı İlhan Cavcav’ın adını da yine bir parkımızda yaşatacağız. Önümüzdeki 4 ayda tam 8 parkın temelini atacağız ve 9 parkı hizmete açacağız” dedi.
Ekim ayında hizmete girmesi planlanan kent meydanında 360 metrekarelik Belediye Hizmet Birimi’nin yanı sıra, çocuklar için oyun alanı, vatandaşlar içinde etkinlik ve dinlenme alanları oluşturulacak.