Gündem Kocasının ilgisini çekmek için 'Hamileyim' dedi, gözaltına alındı

Kocasının ilgisini çekmek için 'Hamileyim' dedi, gözaltına alındı

13.12.2011 - 13:43 | Son Güncellenme:

.

Kocasının ilgisini çekmek için Hamileyim dedi, gözaltına alındı

KOCAELİ’nin Çayırova İlçesi’nde, eşinin ilgisini çekmek amacıyla "hamileyim" diyen ve sağlık ocağına da hamile kaydı yaptıran genç kadının yalanı, 6 ay sonra kendisini kontrole çağıran sağlık ocağına "çocuğumu düşürdüm" demesi üzerine ortaya çıktı. Durumun polise bildirilmesi üzerine gözaltına alınan kadın, gerçeği polise verdiği ifadesinde anlattı.

Haberin Devamı

Çayırova’nın Yenimahalle semtinde oturan ve dört yıllık eşinin kendisiyle yeteri kadar ilgilenmediğini düşünen 25 yaşındaki D.Ö., onun ilgisini çekmek için sağlık ocağında hamile kaydı yaptırdı. Kendisinden 8 yaş büyük 33 yaşındaki eşi Ahmet Ö.’ye de hamile olduğunu söyledi. Ailenin çocuğu bulunmazken, hamile yalanını yaklaşık 6 ay boyunca sürdüren D.Ö., bu sayede eşinin kendisiyle daha çok zaman geçirmesini sağladı.

6 AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

D.Ö., 6 ayın sonunda sağlık ocağı çalışanlarının "Doğum vaktiniz yaklaşmış. Kontrolünüzü yapmamız lazım. Sağlık ocağına gelin" çağrılarına, "Çocuğu düşürdüm" cevabını verdi. Sağlık ocağı yetkilileri de bu durumu şüpheli bularak polise bildirmesiyle harekete geçen ekipler, Demet Ö.’yü gözaltına aldı.

Haberin Devamı

"İLGİLENMESİ İÇİN YAPTIM"

Gözaltındaki ifadesinde eşinin uzun süredir kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen D.Ö., bu yalanı eşinin kendisiyle daha çok ilgilenmesi için planladığını anlattı. D.Ö., ifadesinin ardından üzere serbest bırakıldı.