Dünya Canlı yayında sonunda bu da oldu

Canlı yayında sonunda bu da oldu

11.03.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

BBC News'in canlı yayına Skype bağlantısıyla konuk olan bir profesörün oldukça ciddi bir konudan bahsederken kamera açısına giren çocuklar ve onların peşinde koşan anneleri oldukça komik bir görüntü sergiledi.

Canlı yayında sonunda bu da oldu

Profesör Robert Kelly'nin SKYPE bağlantısı ile katıldığı ve Güney Kore - Kuzey Kore ilişkilerinden bahsettiği BBC News canlı yayınında herkesi şaşkına çeviren bir görüntü ekranlara yansıdı.

Haberin Devamı

Çalışma odasından yayına bağlanan profesörün önce küçük kızı bir anda kapıyı açıp içeri daldı. Tam babasının ekranına doğru uzanmaya çalışırken kapıda bu kez pfofesörün yürüteçle içeri dalan küçük oğlu belirdi. Çocuklar canlı yayının ciddi havasını bir anda değiştirdi.

Apar topar peşlerinden gelen anneleri çocukları odadan çıkardı. Annenin yaşadığı panik ve Prıfesörün yüzündeki ifade izleyenlere haberi çoktan unutturmuştu. Profesör Robert Kelly, güçlükle olsada yayını tamamladı.

Olayın ardından sosyal medyada bir çok paylaşım yapılıyor. Profesörün olduğu fotoğraflara "Dur şimdi babacık profesör," "Evden çalışmaya kalınca ben..." gibi oldukça eğlenceli başlıklar yazıldı.