Gündem Cansu Kaya cinayetinde tecavüz şoku! Cansu Kaya kimdir?

Cansu Kaya cinayetinde tecavüz şoku! Cansu Kaya kimdir?

24.06.2015 - 14:40 | Son Güncellenme:

Cansu Kaya'nın otopsisindeki o detay kahretti! Türkiye’ye Özgecan travmasını yeniden yaşatan Kaya’nın katil zanlıları, genç kızı öldürdükten sonra tecavüz etmiş! Peki Cansu Kaya kimdir? İşte o detaylar...

Cansu Kaya cinayetinde tecavüz şoku Cansu Kaya kimdir

Muğla’da vahşice katledilen Cansu Kaya’nın otopsi raporu kan dondurdu. Türkiye'yi Özgecan'dan sonra ikinci kez ağlatan 18 yaşındaki Cansu Kaya cinayetinde kahreden detay!

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Genç kızın vahşice öldürülmesiyle ilgili Adli Tıp'ta yapılan otopside Kaya'nın vücudunda N.D. ve M.P.Ç.'ye ait meni ve tırnak izleri saptandı. Detaylı incelemede kan donduran gerçek ortaya çıktı.

CANSU KAYA KİMDİR?

Haberin Devamı

Hem okuyup hem de çalışarak ailesinin geçimine yardım eden Cansu Kaya, bir hafta önce garsonluk yaptığı restorandan, mesai bitiminin ardından ayrıldıktan sonra kayıplara karışmış cesedi 3 gün sonra Dalyan'da bir su kenarında bulunmuştu.

ÖLMEDEN ÖNCE NELER YAPTI?

Kaya'nın ortaokul yıllarından bu yana görüştüğü ve Dalyan'da birlikte çalıştığı arkadaşı Öznur G., yaşanan olayla ilgili üzüntü duyduğunu belirtti. Ekipler tarafından dört kez ifadesine başvurulduğunu söyleyen Öznur G., "Cansu ile ortaokul yıllarından bu yana arkadaşız. Olayın olduğu gün benim kaldığım aparta geldi. Duş aldı ve yanında kıyafetleri olmadığı için benim kıyafetlerimden giyindi. Saçlarını yaptıktan sonra da ayrıldı. Daha sonra olay gecesi saat 00.00 ile 00.30 arası telefonla görüştük. Kendisi bana çalıştığı yerde müşteri sayısının fazla olduğunu ve henüz işinin bitmediğini söyledi. Ben de bunun üzerine, 'o zaman senin yanına yardıma geleyim, birlikte çıkarız' dedim. Ben iş yerine gittikten sonra Cansu'nun iş yerinden ayrıldığını öğrendim. Daha sonra da kendisi ile görüşmedik" dedi.

İşte son görüntüleri...



KORKUNÇ GERÇEK OTOPSİDE ÇIKTI

Kaya'nın boynundaki yaraların oluşum saati ile tecavüz izlerinin saati arasında farklılık tespit edildi. Buna göre genç kızın öldürüldükten sonra tecavüze uğradığı tespit edildi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER

Kaya'nın otopsi raporunda boğulup tecavüze uğradığı belirlenmişti. Olayın ardından genç kızla en son görünen N.D. ve M.P.Ç jandarma tarafından gözaltına alındı. Çelişkili ifadeler vere