Gündem Çarptı, arkasına bakmadan kaçtı

Çarptı, arkasına bakmadan kaçtı

05.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konya’da bisikletli seyyar arabasıyla simit satmaya giden Muhittin Yılmaz, hızla gelen otomobilin çarpmasıyla yola savruldu. Talihsiz adam hayatını kaybederken, çarpan sürücü olay yerinden kaçtı

Çarptı, arkasına  bakmadan kaçtı

Konya’da 51 yaşındaki Muhittin Yılmaz, 3 tekerlekli seyyar arabasıyla adliye binası önünde simit ve çay satmaya gittiği sırada bir otomobilin çarpması sonucu öldü. Talihsiz adamın arabası parçalanırken, simitler ve bozuk paralar yola saçıldı. Polis, simitçiye çarpıp kaçan sürücü ve aracın plakasını belirlemek için çalışma başlattı. Kaza, dün saat 05.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Cemil Çiçek Caddesi’nde meydana geldi.

Simitleri satmaya gidiyordu
Bir bankadan emekli olan ve adliye binası önünde bisikletli seyyar arabasıyla çay ve simit satan Muhittin Yılmaz, günlük mesaisine başlamak üzere yola çıktı. Adliye binasına yaklaşık 800 metre kala Yılmaz’ın kullandığı bisiklete, sürücü ve plakası belirlenemeyen araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere savrulan Yılmaz, devrilen bisikletinin yanında hayatını kaybetti. Arabadaki simit, poğaça ve madeni paralar yola savruldu.
Polis, Yılmaz’ın etrafa saçılan bozuk paralarını toplayıp bir poşete koydu.
Talihsiz adamın cesedi otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis, kaçan sürücünün kimliğini ve aracın plakasını belirlemek için çalışma başlattı.