Ekonomi Carrefoursa ‘balık’ta ciroyu 4’e katlayacak

Carrefoursa ‘balık’ta ciroyu 4’e katlayacak

23.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin, Carrefoursa’nın balıktaki potansiyelini ortaya çıkaracaklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıl yaklaşık 25 - 30 olan balık çeşidimizi bu yıl av yasağında 45 - 55, balık sezonunda da 70 - 80 arasına yükselterek, balıkta ciromuzu 4 katına çıkarmayı ve Türkiye’nin en çok balık satan marketi olmayı hedefliyoruz” dedi.

Carrefoursa ‘balık’ta ciroyu 4’e katlayacak

Ergin, “Diğer ürünlerimizde olduğu gibi balıkta da tazelik, çeşit sayısı, hizmet ve fiyat olarak müşterimize en kaliteli alışveriş olanağını sağlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Tedarik zinciri, satın alma, lojistik ve market satış alanlarını yenileyen Carrefoursa, oluşturduğu ‘Su Ürünleri Platformu’ projesi ile Türkiye’nin her bölgesinden satın aldığı balıkların tüm kalite kontrollerini yaptıktan sonra tek noktadan ‘soğuk zincir’ araçlar ile marketlerine sevk ediyor.

İstihdama katkı

Carrefoursa Gıda Kategori Direktörü Ayşin Işıkgece, daha önceleri balık reyonlarında yüzde 40 şirket personelinin çalıştığını belirterek, bu personeli teknik konularda eğiterek Carrefoursa kadrosuna aldıklarını, şimdilik İstanbul’daki marketlerde görev almak üzere ek olarak 150 yeni istihdam sağladıklarını bildirdi.

Yazarlar