Teknoloji Casper 124 grama 8 çekirdek gücünü sığdırdı!

Casper 124 grama 8 çekirdek gücünü sığdırdı!

30.09.2014 - 14:17 | Son Güncellenme:

Gerçek 8 çekirdekli telefonunu geçtiğimiz aylarda piyasaya sunan Casper’dan yeni bir model daha geldi.

Casper 124 grama 8 çekirdek gücünü sığdırdı

VIA V8c; beyaz ve açık bronz metalik rengi buluşturan parlak tasarıma, 4,7” ekrana, 124 gr hafifliğe, akıllı erişim, temasız gezinti ve hırsızlığa karşı SMS ile kilitleme sistemi gibi özelliklere sahip.

Haberin Devamı

Casper’ın yeni akıllısı VIA V8c, gerçek 8 çekirdek gücüne sahip olmak isteyenlere hitap ediyor. Üstelik yeni model alışılagelmiş kullanım özelliklerini rafa kaldırıyor. Casper VIA V8c’yi ilk gördüğünüzde beyaz renk ve açık bronz metalik çerçeve dikkatinizi çekiyor. Rengiyle telefona “tarz” katan vakumlu polikarbon çerçeve, aynı zamanda sağlamlık sağlıyor. 124 gr hafifliğiyle de, sınıfında ön plana çıkan cihazlardan. Kullanımda da kısa yoldan, direk erişim ön planda; telefona dokunmadan veya işaretler çizerek cihaza hükmediliyor.

Artık Her Şey Çok Daha Hızlı

Casper VIA V8c selfie tutkunlarını memnun ediyor. 13 Megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip model, 3264*2448 px çözünürlük, 4,7” HD IPS Ekran ile kaliteli çekim ve net görüş sağlıyor. 16 GB dahili hafıza

Haberin Devamı

+32 GB’a kadar SD kart desteği ile toplam 48 GB depolama alanı sunan model, en özel anlarınızın uzun zaman saklama imkanı veriyor.

Akıllı Erişim, Sıra dışı Kullanım Özellikleri

Casper VIA V8c’nin en önemli özelliklerinden biri de akıllı erişim. Ekran kapalıyken çizilen harfler, kısayol işlevi görüyor. Telefon ekranına “C” harfi çizildiğinde tuş takımı (arama ekranı) açılıyor, “S” harfi çizildiğinde direk mesajlar bölümüne geçiliyor, “M” harfiyse müzik dosyalarına erişim sağlıyor. Ayrıca model tıpkı diğer Casper VIA akıllı telefonlar gibi, temassız kullanım özeliklerini de barındırıyor. Kilit açma, gezinti, çağrı susturma gibi komutları bir el hareketinizle yerine getiriyor. Kısacası Casper’ın yeni akıllısı eğlenceli ve farklı kullanım alışkanlıklarını da beraberinde getiriyor.

SMS ile Kilitleme Sistemi

Casper VIA V8c modelinin en dikkat çeken özelliklerinden biri de SMS ile kilitleme sistemi. Bu özellik sayesinde; telefon çalınırsa, önceden tanımlanmış bir başka telefondan gönderilecek kısa mesajla telefonunuzu kilitleyebilir, hatta içindeki dosyaları silebilir, kullanılamaz hale getirebilirsiniz.

Casper VIA V8c, KDV dahil 899 TL fiyatla, kullanıcılarını bekliyor.

Casper VIA V8c Teknik Özellikler:

İşlemci: 1.4 GHz. MT6592M Gerçek 8 Çekirdek İşlemci

Haberin Devamı

İşletim Sistemi: Android™ KitKat 4.4

Ekran: 4.7” IPS HD, 1280x720 Ekran

Bellek: 2 GB Bellek

Depolama: 16 GB Hafıza (32 GB’a kadar Micro SD desteği)

Kamera: 13MP Arka Kamera, 5MP Ön Kamera

Boyutlar ve Ağırlık: 138 mm x 68 mm x 7.6 mm, 124 gr.

Pil: 2000 mAh (Li-Ion) Pil

Kutu içeriği: AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Ekran Koruyucu Film, Ekran Temizleme Bezi

Ürün web adresi: http://www.casper.com.tr/casper-via-v8c