Ekonomi ÇATIDER’de yeni dönem

ÇATIDER’de yeni dönem

14.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 8. Olağan Genel Kurulu’nda 2017-2018 döneminde görev yapacak yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi.

ÇATIDER’de yeni dönem

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Arimeks Genel Müdürü Adil Baştanoğlu oy birliğiyle seçildi. 2007-2011 yılları arasında 3. ve 4. dönem ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Baştanoğlu, çatı sektörünün 2017 yılında da büyümeyi sürdüreceğine inandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Adil Baştanoğlu, “Kentsel Dönüşüm, Enerji Verimliliği Kanunu gibi uygulamalar, sektörümüz için büyüme fırsatları sunuyor. Önümüzdeki süreçte sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye işgücünün karşılanması, çatı uygulamalarının modernleştirilmesi ve bilincin artması amacıyla eğitim çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Ayrıca çatıcılık mesleğindeki malzemelerin tasarım, uygulama ve test amaçlarını karşılayabilecek yeni standart, yönetmelik ve talimat ihtiyacına da odaklanacağız” dedi.

Yazarlar