Manisa CBÜ REKTÖRÜ ÇELEBİ’DEN EĞİTİM FAKÜLTESİNE ZİYARET

CBÜ REKTÖRÜ ÇELEBİ’DEN EĞİTİM FAKÜLTESİNE ZİYARET

17.11.2015 - 09:16 | Son Güncellenme:

.

CBÜ REKTÖRÜ ÇELEBİ’DEN EĞİTİM FAKÜLTESİNE ZİYARET

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Demirci Eğitim Fakültesi’ni ziyaret etti. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret eden Rektör Çelebi, daha sonrasında Basri Koçyiğit Kültür Merkezi’nde, fakültenin akademik ve idari personeli ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.
Akademik personel ve idari personel ile yapılan görüşmede Rektör Prof. Dr. Çelebi, Eğitim Fakültesin, ülkemizin gelecek nesilleri oluşturmada üstlendiği misyondan bahsederek akademik personelin bunun bilincinde olduğunu ve olmaya daha da fazla devam edeceğini paylaştı.
Eğitim fakülteleri içinde Demirci Eğitim Fakültesi’nin Türkiye’nin en etkili ve en köklü bir yapıyı temsil ettiğinin bilincinde olunması gerektiğini belirten Prof. Dr. Çelebi, “Kendimizi, ne olduğumuza, kim olduğumuza, unvanımıza göre değil, ne yaptığımıza göre değerlendirmeliyiz. Biz işimizi en iyi şekilde yapmalı, buradaki öğrencileri, topluma faydalı bir birey olarak yetiştirme gayreti içinde olmalıyız.” dedi.
Rektör Çelebi daha sonra Demirci Meslek Yüksek Okulu’nu da ziyaret etti.

Yazarlar