Ekonomi Çek vadesi beklemek artık tarih oluyor

Çek vadesi beklemek artık tarih oluyor

27.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

DenizFactoring, “Deniz’e Çek Gönder” isimli faktoring işlemlerini cebe taşıyan mobil uygulamasını hayata geçirdi. Yeni uygulama ile tüm bankaların müşterileri faturalı çeklerinin vadesini beklemeden dijital kanal ile 7/24 DenizFactoring’e göndererek, nakit karşılığını hızlıca öğrenip en yakın DenizBank şubesinden nakde ulaşabilecek.

Çek vadesi beklemek  artık tarih oluyor

100 bin TL altı işlemler için başvurulabilen uygulama sayesinde müşteriler diledikleri zaman diledikleri yerde cep telefonu aplikasyonu üzerinden hızlıca faktoringe ulaşabiliyorlar. Böylece şubeye gidildiğinde sadece bir imza ile nakit ihtiyacı karşılanabiliyor. DenizFactoring Genel Müdürü Alpertunga Emecan şunları söyledi:

“DenizFactoring olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, yenilikçi uygulamalarımızla sektörümüzde ilkleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. “Deniz’e Çek Gönder” uygulaması ile kullanıcılar, artık vade beklemeksizin, zaman ve mekandan bağımsız olarak çekleriyle ilgili işlemlerini hızlıca yapabiliyor ve DenizBank şubelerinden finansmana erişebiliyorlar. Bu yöndeki yenilikçi çalışmalarımız artarak sürecek.”