Gündem Cenazesini kadınlar omuzladı

Cenazesini kadınlar omuzladı

20.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kırklareli’nde önceki gün sabah Samet Hari, (28) bir yıl önce boşandığı eşi Gizem Şen’i (24) çalıştığı diş hekimi muayenehanesinde tabancayla vurarak öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

Cenazesini  kadınlar  omuzladı

Hayatını kaybeden Şen’in cenazesi dün Merkez Hızır Bey Camii’ne getirildi.

Haberin Devamı


Bağışa onay verilmedi

Cenaze törenine baba Kemal Şen, anne Elif ve kız kardeşi Sinem’in yanı sıra çok sayıda yakını katıldı. Anne Elif Şen, kızının acısına dayanamayıp bayıldı.

Öğle namazının ardından cenaze namazı kılınan Şen, erkekler tarafından cami avlusundan çıkarılırken, tabutu omuzlayan kadınlar Gizem’i cenaze aracına kadar gözyaşlarıyla taşıdı. Şen, cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Gizem Şen’i tabancayla vurarak öldürdükten sonra başına ateş ederek yaşamına son veren Samet Hari (28), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hari’nin cenaze namazı da öldürdüğü eşinin cenazesinin kaldırıldığı Hızır Bey Camii’nde 2 saat arayla kılındı. Ailesinin organlarını bağışladığı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Samet Hari’nin yapılan incelemesinde organ nakline uygun olmadığı ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tarafından onay verilmediği bildirildi.