Tekirdağ ÇERKEZKÖY KULALAR SOKAĞA YENİ OYUN GRUBU KURULDU

ÇERKEZKÖY KULALAR SOKAĞA YENİ OYUN GRUBU KURULDU

01.10.2014 - 11:34 | Son Güncellenme:

.

ÇERKEZKÖY KULALAR SOKAĞA YENİ OYUN GRUBU KURULDU

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kulalar Sokak’a yeni oyun grubu monte edildi.
İlkbaharın başından bu yana devam eden oyun grubu ve fitness takımları ilçenin pek çok noktasına monte ediliyor. Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, birçok sokak ve mahallede oyun grubu monte işlemlerinin tamamlandığını kaydederek, "Çalışmalarımız doğrultusunda Fevzipaşa Caddesi üzerinde yer alan Kulalar Sokak’a yeni oyun grubu monte edildi. Monte işlemleri tamamlanan oyun gruplarında brodür, kumlama çalışması yapılarak, parkın etrafına panel çit ile çevrelendi. Tüm bu çalışmaların sonunda ise, en büyük armağan çocuklarımızın mutluluğu oluyor" dedi.
"PARKIN DURUMU İNCELENİYOR"
İlçe genelinde süren çalışmalara ilişkin yorum getiren yetkililer, oyun grubu monte edilecek parklara ilişkin öncelikli olarak durum değerlendirilmesi yapıldığını aktararak "Çalışma yapılacak olan parklar tam anlamıyla incelenerek, mevcut oyun parkı varsa kullanılıp kullanılamayacağı değerlendiriliyor. Değerlendirmeler neticesinde alan içerisindeki oyun grupları kullanılabilecek gibiyse, tahrip olan malzemeler yenilenerek parklar yeni yüzü ile hizmete giriyor. Ancak, kullanılamayacak olan oyun grupları yerinden sökülerek yerine yenisi monte ediliyor’’ ifadelerine yer verdi.
İlçe geneline yapılan oyun ve fitness gruplarının ise, daha uzun ömürlü olması için gruplara zarar verilmemesi çağrısında bulunan yetkililer, herkesin yapılan hizmetleri koruması çağrısında bulundu.