Ege Çeşme’de ‘GelGit’ dönemi

Çeşme’de ‘GelGit’ dönemi

24.06.2017 - 05:54 | Son Güncellenme:

TÜRK mühendisleri tarafından oluşturulan ve tek tuşla araç çağırma imkanı sunan GelGit, Çeşme’de kullanılmaya başlandı. Sistemi kullanabilmek için uygulamayı Apple Store ve Google Play’den indirmek yeterli.

Çeşme’de ‘GelGit’ dönemi

Çeşme, çevresi ve havaalanı güzergahlarında başlayan yerli ulaşım uygulamasının, ilerleyen dönemde İzmir’in genelinde hizmet vermesi hedefleniyor. Türk mühendisleri tarafından tasarlanan GelGit’in Alsancak House Cafe’de gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan GelGit CEO’su Austin Kim,

Haberin Devamı

İzmir’i de kapsayacak

“Türk mühendisler tarafından tasarlanan alınan GelGit’i bu yaz ilk kez Çeşme’de kullanıcılarla buluşturuyoruz. Uygun fiyatlı, güvenli, konforlu ve hızlı bir ulaşım deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirketiz ve tüm müşterilerimize hizmet sonrası e-fatura gönderiyoruz. Amacımız, Çeşme’de başlayan organizasyonumuzu önümüzdeki dönem İzmir şehir merkezini de içine alacak şekilde genişletmek” dedi.

En yakın araç geliyor

UYGULAMAYI indirip, kısa bir kayıttan sonra GelGit’i kullanmaya başlamak mümkün. Anlık araç çağırmak için uygulamayı açıp çağır tuşuna basmak yeterli, en yakın aracı size yönlendiren uygulama yolculuk sonrası ulaşım bedelini kredi kartınızdan çekiyor ve e-faturanızı adresinize gönderiyor.