Gündem Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

16.02.2017 - 10:00 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel 14. son bölümü ile dün akşam Star'da izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Cesur ve Güzel dizisinde bu hafta Korludağ'da göreve başlayan yeni Savcı eski defterleri açarak soruşturma başlattı. Yeni Savcı'nın gelişiyle Tahsin iyice köşeye sıkıştı. Peki Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Cesur ve Güzel dizisinde Cesur, Sühan'ın kalbini ona hazırladığı sürpriz ve beraberinde gelen akşam yemeği ile kazanmıştır. Cesur ve Güzel'de romantik akşam yemeğini bozan ise kaza haberi olacaktır. Beklenmedik kaza karşısında büyük şaşkınlık yaşayan çift soluğu olay yerinde alır. Yeni gelen savcının Tahsin korludağ diz çökmeyeceği daha ilk dakikadan anlaşılır. İşte o son bölüm...

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CESUR VE GÜZEL'DE AŞK BAŞKADIR!

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'de bu akşam Sühan ve Cesur arasında aşk rüzgarları esecek.

Dizinin ekrana gelecek yeni bölümünde; Babası ve Cesur'un savaşının ortasında kalan Sühan bir kez daha Cesur'un haklı olduğuna şahit olacak. Evlendiği halde Cesur'a bir türlü güvenemeyen Sühan yeni bölümde aralarındaki tüm buzları eritecek. Cesur'un annesi Fügen'in, Sühan'a sürpriz doğum günü düzenleyeceği akşam iki aşığın unutulmaz akşamı olacak.

KORLUDAĞ'A YENİ SAVCI!

ESKİ DEFTERLER YENİDEN AÇILIYOR!

Dizide bu hafta Korludağ'da göreve başlayacak olan yeni Savcı eski defterleri açarak soruşturma başlatacak. İlk olarak Tahsin'in planıyla başka hapishaneye nakil ettirilen Rıza'nın dosyasını ele alacak. Yeni Savcı'nın gelişiyle Tahsin iyice köşeye sıkışacak. Dizide Savcı rolünü ekranlara son olarak Bana Sevmeyi Anlat dizisiyle gelen Serdar Özer canlandıracak.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL 14. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur, Sühan’a yaptığı sürprizle aşklarını mühürler. Onları uzun bir aradan sonra bir araya getiren bu romantik akşam, meydana gelen beklenmedik kaza nedeniyle yarıda kalır. Bu haber Korludağ çiftliğinde de büyük sarsıntı yaratırken, gelen yeni savcının Tahsin Korludağ’ın önünde kolay kolay diz çökmeyeceği anlaşılır.

Savcının eski dosyalara olan ilgisi Cahide’nin de panik olmasına neden olur. Kendisini şüphelerin uzağına çekmeye çalışırken farkında olmadan Cesur’la ilgili çok büyük bir kozu eline geçirir. Sühan, Cesur’a gelen mektupta ne yazdığını öğrenmenin peşindeyken babasına karşı duyduğu şüpheler giderek güçlenir.

Rıfat’ın ona bıraktığı ipuçlarını takip eden Cesur, savcı engelini aşmaya çalışırken Tahsin Korludağ’ın ona karşı bir oyun daha kurar. Yaşanan kazanın etkileri giderek büyürken Cesur bir kez daha zor bir kararla yüz yüze kalır fakat bu sefer Tahsin Korludağ’ın hayatının iplerini elinde tutmaktadır.