Gündem Cesur ve Güzel 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.05.2017 - 06:36 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Cesur ve Güzel son bölümünde yeniden bir aile olmak isteyen Sühan, Cesur’a mutlu haberi verir. Bir bebekleri olacağını öğrenen Cesur, sevinçten deliye döndü. Dizide unutulmaz bir evlilik teklifi yaşandı. Son bölüm sonrası Cesur ve Güzel 28. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Cesur ve Güzel 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in geçtiğimiz Perşembe akşamı ekranlara gelen bölümünde Cesur’un, çiçek tarlasında Sühan’a yaptığı evlilik teklifi izleyenleri ekran başına kilitledi. Ancak bölümün finalinde Cesur’un, adaleti sağlama arzusunun ağır basması akıllarda soru işareti yarattı. İzleyiciler şimdi Cesur ve Sühan bir aile kurabilecek mi sorusunun cevabını büyük bir merakla bekliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüne Cesur ve Sühan’ın destansı aşk hikâyelerine özgü büyüleyici evlilik teklifi sahnesi damgasını vurdu. Sühan’ın gördüğü rüyayı gerçeğe dönüştüren ve ona çiçek tarlasında evlilik teklifi eden Cesur, Sühan’ın geçmişte attığı yüzüğü yeniden Sühan’a, ait olduğu kişiye verdi. Sühan’ın mutluluk gözyaşları dökerek Cesur’un evlilik teklifini kabul ettiği ve Evgeny Grinko’nun ‘Valse’ şarkısının fonda bu romantik ana eşlik ettiği sahne, ekran başındakiler için de unutulmaz oldu.

İşte, Cesur’un Sühan’a evlilik teklif ettiği an:



Cesur, Rıza’yla ilgili büyük gerçekten emin oldu!

Romantizmle birlikte heyecanın da doruk noktasına çıktığı bölümde Cesur, annesini öldürme emrini veren ve planın tüm hazırlıklarını yapan kişinin Rıza olduğundan emin oldu. Tahsin’in, Rıza’nın el yazısıyla Fügen’in öldürüldüğü güne dair talimatların yazılmış olduğu kağıdı Cesur’a okuttuktan sonra onun gözleri önünde yakması Cesur’un içindeki adaleti sağlama arzusunu yeniden uyandırdı. Final sahnesinde Sühan’ın tüm ısrarları karşısında Cesur hayatının en zor kararlarından birini verdi. Rıza’dan intikam almak üzere evden çıkan Cesur, Sühan’ı gözyaşlarına boğarken ekran başındakileri de merakta bıraktı.

İşte, Cesur’un Sühan’dan af dileyerek aşkları yerine adaleti tercih ettiği an:



‘Cesur ve Güzel’in soluksuz izlenecek yeni bölümünde Sühan, Cesur’u yanlış bir şey yapmadan durdurabilecek mi, Cesur ile Rıza yüzleşmesinde neler yaşanacak gibi sorular cevap bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 25 Mayıs Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.