Gündem Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

04.12.2016 - 10:27 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Cesur ve Güzel 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelen Cesur ve Güzel dizisinde Sühan, Cesur hakkında ki gerçeği öğrenecek mi? Cesur ve Güzel nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.

Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanında neler yaşanacak

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta 5. bölüm ile izleyenlerin karşına çıkacak olan Cesur ve Güzel'da Sühan ve Cesur arasında neler yaşanacak. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Devrim Yakut, Nihan Büyükağaç gibi isimlerin yer aldığı Cesur ve Güzel 8 Aralık Perşembe akşamı Star TV ekranında...

CESUR VE GÜZEL5. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur, intikam planlarına başlıyor!
O “İlk Öpücük” Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtı olsa da , ikisi de , o anın etkisinden uzun süre kurtulamazlar. Banu bu öpücükle Cesur’u kaybedeceğini hisseder. Cesur’u, Sühan’dan uzak tutmak için, kendi önlemlerini alır.

Öte yandan, Cahide de Sühan’ın aklına Cesur'la ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Sühan, bu şüphenin izinden gider.

Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır. Düşmanının güvenini kazanmak için büyük bir oyun oynar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır.