Gündem Cesur Yürek 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur Yürek 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.01.2017 - 10:14 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin sevilen dizisi Cesur Yürek dün akşam 13. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Cesur Yürek'te Bradd'in Ömer'i cezalandırmak istemesi herkesi tehlikeye atıyor. Cesur Yürek 14. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Cesur Yürek 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cesur Yürek 13. bölümü Perşembe akşamı yayınlandı. Bradd'ın düzenlediği canlı bomba saldırı karşısında Ömer ne yapacak oldukça merak ediliyordu. Ömer'e en büyük yardım Tatar'dan geliyor. Ömer ve Tatar canlı bomba eylemi önlemek için hayatlarını hiçe saydılar. İşte son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

CESUR YÜREK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cesur Yürek'in 13. bölümünde; Ömer'in Hüsrev’e tepkisi karşısında Bradd Ömer’i cezalandırmak için bir eylem planlar. Mahalleliler tarafından organize edilen kermes hedef alınır. Bombalı eylemin organize edenlerin peşine düşen Ömer’e en büyük yardım Tatar’dan gelir. Tatar ve Ömer’in birlikte hareket etmesi İskender’i ve Gevaşlı’yı bir araya getirir.

Tatar Ahmet’in bu duruma tepkisi sert olacaktır. Şamil Gürkan’ı Bradd’in Milli Silah Projesi’ni ele geçirmek için eylem yapacağı konusunda uyarır. Tatar Ahmet, Ömer’le birlikte hareket etmesinin bedelini ağır bir şekilde ödeyecektir.

Cesur Yürek 14. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı..