Gündem Cesur Yürek son bölüm ardından 21. bölüm final fragmanı yayınlandı mı?

Cesur Yürek son bölüm ardından 21. bölüm final fragmanı yayınlandı mı?

09.03.2017 - 11:58 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan Cesur Yürek dizisi final yapma kararı aldı. Son olarak RTÜK tarafından yüklü bir miktarda kanala para cezası kesilmesi bardağı taşıran son damla oldu. Cesur Yürek dizisi 21. bölüm ile ekranlara veda etme kararı aldı. Peki dün akşam ekrana gelen Cesur Yürek dizisi son bölüm ardından 21. bölüm final fragmanı yayınlandı mı?

Cesur Yürek son bölüm ardından 21. bölüm final fragmanı yayınlandı mı

Cesur Yürek dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Dizi flaş bir kararla final yapma kararı aldı. Dün akşam 20. bölümü ekrana gelen Cesur Yürek 21. bölüm ile ekranlara veda edecek. Final yapma kararının sebebi ise düşük reytingler olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Cesur Yürek dizisi, 21. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin, geçen hafta yayınlanan son bölümü total grubu reytinglerde 11. sırada, AB grubunda ise 17. sırada yer alabilmişti. Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen “Cesur Yürek”in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.,

CESUR YÜREK 20. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CESUR YÜREK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kirve ve Tatar Ahmet’e kurulan tuzağın arkasındaki akıl, büyük bir Oyun kurar. Ömer hem kendini aklamak hem de bu oyunu bozmak için zorlu bir yola girer. Kirve Harbi’nin mirasını ve gücünü elde edebilmek için Ece’yi kontrol etmek ister. Ömer’le evlenmek isteyen Ece, reddedilince kirli bir oyuna başvurur. Monotum amacına yaklaşmıştır. Şamil Monotum’un istedikleri karşısında şok olur. Ömer puzzle parçalarını birleştirdikçe Şamil ve Gürkan’la karşı karşıya gelir. Görevi ve aşkı arasında kalan Ömer’in seçimi tüm dengeleri değiştirecektir.