Gündem Cezaevinden çıktı, eski sevgilisiyle eşini vurdu

Cezaevinden çıktı, eski sevgilisiyle eşini vurdu

19.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da dün ikinci cinayet, Mamak Saime Kadın mahallesinde yaşandı.

Cezaevinden çıktı, eski sevgilisiyle eşini vurdu

Devrek Yarı Açık Cezaevi’nden izinli çıkan mahkûm Aytekin Ş. evli çift Bülent S. ve eşi Aysun S.’yi silahla vurarak öldürdü. Daha sonra silahı kafasına doğrultan zanlı tetiğe bastı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin Ş. de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İddialara göre daha önce sevgili olan Aytekin Ş. ile Aysun S. geçimsizlik sonucu ayrıldı. Aysun S. daha sonra Bülent S. ile ilişki yaşamaya başladı. Bunun üzerine Aytekin Ş.’nin 2011 yılında Bülent S.’yi vurarak yaraladığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Bülent S. ve Aysun S. 2014 yılında evlendi.

Haberin Devamı

Cezaevinden izin alarak geldi

Zonguldak’taki Devrek Cezaevi’nden izin alarak Ankara’ya gelen Aytekin Ş. olayın meydana geldiği dün sabah saatlerinde çiftin önünü kesti. Çıkan tartışmada Aytekin Ş. yanındaki silahla ilk olarak Bülent S.’yi, ardından Aysun S.’yi öldürdü. Daha sonra aynı silahla kendi kafasına ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede Bülent S.’nin hayatını kaybettiği belirtildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aysun S. ve Aytekin Ş. kurtarılamadı.